עוד פעם!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רותי ה;1259723:
אולי התמונות שאני יוציא לNB לא יהיו ברמה.
אבל שלום התינוק יהיה בטוח ברמה!

אני בכלל לא בטוחה שהתמונות שתוציאי לא יהיו ברמה...

בקשר לבטיחות: אני ממש מקווה שלכל אמא יש את הקול השפוי בתוכה שאומר לה מה בטוח ומה לא וברגע שהיא רואה שמציעים לה משהו לא כ"כ בטוח, לא משנה איזה צלמת, היא לא תנסה את זה על הילד שלה. לא משנה אם זה סטאז' חינם או פעם עשירית שהצלמת עושה את זה.

נכון יש מלא טכניקות לתמונות מהסוג שמצולם בבטיחות ונראה אחרת, רחלי גם שיתפה כמה, אבל אני באמת מקווה שאף אחת לא באמת חושבת שזה צולם ככה.
בעניין סלים וכאלה: צריך לשים תמיד משהו מאוד כבד בתחתית הסל ואני בכל מקרה לא הייתי שמה בסל גבוה, ורוב התמונות הפשוטות של הניו בורן זה תינוקות עטופים בכל מיני שמיכות וכאלה ולא דברים שנראים מסוכנים (אני אישית לא הכי אוהבת אפילו שנראה מסוכן זה לא עושה הכי טוב לצופה נראה לי אלא אם כן ברור שזה לא באמת צולם כמו שזה נראה כמו המדפים של רחלי)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חוה זילבר;1259730:
אמנם אני לא מתמצאת במחירים,
אבל דווקא רציתי מישהי מנוסה,
רק שתעשה לי פחות תמונות.
מי שרוצה יכולה לשלוח לי באישי...
תודה בכ"א על ההחכמה בנושאי בטיחות,
כי זאת באמת נקודה מאוד מאוד חשובה,

בצילומי ניובורן קשה לעבוד מעט זמן גם אם רוצים מעט תמונות
יש איזה עולל שמכתיב שם סדר היום...
רוב חבילות הNB של הצלמות הם בד"כ מעט תמונות ביחס לסט רגיל ומספר שעות הצילומים הוא לפחות כפול שלוש
לכן זה לא יכול לבוא בחשבון
הצלמת הכי מנוסה (עזבי מחיר...נגיד שהיא דודה שלך ונותנת לך את זה במתנה) לא תוכל להבטיח לך להוציא 3 תמונות בשעה צילומים

לכן הציעו לך פה ללכת לצלמת מתחילה שתעבוד על הסט כמה זמן שצריך (תעשה תנוחות פשוטות יותר), התוצאות יהיו חביבות, את תשלמי זול והצלמת תרויח ניסיון ומעט כסף

• הוסף לסימניות
אפשר ב300 שקל לתמונות בודדות ממש (4-5)

אני מביתר אם זה מענין אותך צרי קשר

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יצירתית;1259813:
בצילומי ניובורן קשה לעבוד מעט זמן גם אם רוצים מעט תמונות
יש איזה עולל שמכתיב שם סדר היום...
רוב חבילות הNB של הצלמות הם בד"כ מעט תמונות ביחס לסט רגיל ומספר שעות הצילומים הוא לפחות כפול שלוש
לכן זה לא יכול לבוא בחשבון
הצלמת הכי מנוסה (עזבי מחיר...נגיד שהיא דודה שלך ונותנת לך את זה במתנה) לא תוכל להבטיח לך להוציא 3 תמונות בשעה צילומים

לכן הציעו לך פה ללכת לצלמת מתחילה שתעבוד על הסט כמה זמן שצריך (תעשה תנוחות פשוטות יותר), התוצאות יהיו חביבות, את תשלמי זול והצלמת תרויח ניסיון ומעט כסף
אני כן חושבת שאפשר להוציא 3 תמונות בשעה
בתנאי שזה תינוק עד גיל שבוע

• הוסף לסימניות
אגב התמונה הזאת.
יותר הזכירה לי תינוק ששמו אותו על הבטן כדי שירים את הראש
ומסכן הקטן אין לו כבר כח - הוא נח קצת.
ולא תמונת NB כושלת.

(הכונה לתמונה השניה כמובן!!)

• הוסף לסימניות
נכון גם צלמת מתחילה יכולה לנהוג מאוד בצורה בטיחותית. אין ספק.
רק צריך להיות מודעים לזה... הרבה פעמים צלמת יותר וותיקה יש לה יותר מודעות שבאה עם הנסיון ועם החשיפה לדברים שהיא רוצה ליישם (כמו שרחלי כתבה - סרטוני הדרכה וכו')
זה רק הייתה הערה חשובה לאמא - שתשים לזה לב אם היא הולכת למישהי מתחילה.
ויש דברים שעשיתי בתור מתחילה (בחינם לאחיות וכזה) שלא הייתי חוזרת עליהם עם הידע שיש לי עכשיו בחיים...
(ולא רק בקטע של בטיחות, גם באיך לשים את התינוק, להחליף לו את התנוחות וכו' בלי להציק לו יותר מידי)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הלו קיטי;1259819:
אני כן חושבת שאפשר להוציא 3 תמונות בשעה
בתנאי שזה תינוק עד גיל שבוע

ודאי שאפשר אך אני לא יכולה להבטיח כזה דבר ללקוחה
מה קורה אם הבטחת ובשעה הראשונה הוא בכה, אכל, הוציא אויר, שוב בכה, חותל ואז נרגע והסתכל עליך בעיניים חסרות הבעה חצי עצומות וחצי פוזלות?

• הוסף לסימניות
לפותחת האשכול:
כתבתי לך באישי

• הוסף לסימניות
אם צילומי ניו בורן מסתכמיפ בלהניח את הילד על שמיכה ולצלם לבד,
אז סבבה,אין פה היבטים של בטיחות.
אבל אם מעבר לזה - כדאי לשקול שוב...
וגם בשביל לעשות 2-4 תמונות,צריך נסיון ומיומנות כדי שהתמונות לא יחזרו על עצמן.
כי מי שמתעסקת קצת עם ניו בורן יודעת כמה הגיוון זו פעולה קשה...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יצירתית;1259857:
ודאי שאפשר אך אני לא יכולה להבטיח כזה דבר ללקוחה
מה קורה אם הבטחת ובשעה הראשונה הוא בכה, אכל, הוציא אויר, שוב בכה, חותל ואז נרגע והסתכל עליך בעיניים חסרות הבעה חצי עצומות וחצי פוזלות?
מממממ עוד לא קרה לי
תמיד אני מבקשת להגיע אחרי אוכל ואמבטיה
ובמצב כזה הם בדכ ישנים עמוק (לפחות שעה רצופה בה אפשר להספיק יותר מ3 פוזות)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הלו קיטי;1259927:
מממממ עוד לא קרה לי
תמיד אני מבקשת להגיע אחרי אוכל ואמבטיה
ובמצב כזה הם בדכ ישנים עמוק (לפחות שעה רצופה בה אפשר להספיק יותר מ3 פוזות)
יש לך כנראה איזה סם הרדמה עמוק שאת מסתירה :)
אלא אם כן את מדברת על לוקישן אחד - שתוכו את מוציאה 2-3 תמונות שאז אני מסכימה איתך

אבל כשאמורים להחליף את ה'תפאורה' עפ"י רוב הם מתעוררים, למרות כל העדינות והחום שסביבם ואז לכי תדעי כמה זמן יקח עד הסט הבא
אצלי צילומי NB הם בסביבות 3-4 שעות, וגם עם התחיבות לכמות תמונות קטנה, בתקווה למשת"פ שיגדיל את הכמות בצורה משמעותית

• הוסף לסימניות
וסתם ככה - חני - בשבילך -
בפעם הראשונה שצילמתי nb יצאו 2 תמונות שאני מאוד אוהבת!! העלתי אותם לאתר שלי ואני חושבת שהם מעולות. כך שגם מתחילה יכולה להוציא תמונות טובות (וזה היה עוד בתאורת חלון בלבד)
רק מה?
זה 2 תמונות יחידות שעברו את הביקורת שלי ואם זו הייתה לקוחה ולא אחותי הייתי מרגישה גרוע

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....