כללי עוד פקודה נידחת בתוכנה לא נידחת

• הוסף לסימניות
כאשר עומדים על שכבה חכמה בפוטושופ, ניתן בתפריט השכבה לעשות כמה דברים ספציפיים לשכבת אוביקט חכם. הפקודה המודגשת, שלפעמים פעילה ולפעמים ל א (וזאת כבר השאלה הראשונה- מה מפעיל אותה?) מציעה מגוון אפשרויות.
מישהו יודע להסביר לי מה זה? תודה.

קבצים מצורפים

• Untitled-4.jpg
    KB 51.6 · צפיות: 6
  • הוסף לסימניות
אני לא מכיר את הפוטושופ, אבל מה שאני יודע שזה לא בשבילנו. זה בשביל צלמים.
המינימום שזה יעבוד זה 2 שכבות.
מדובר בהמון אפשרויות של התאמה בין תמונות. כשמצלמים כמה תמונות במקום אחד, ורוצים עומק תמונה שווה בכל התמונות, ועוד המון אופציות שאני לא מבין בזה, כי גם להחזיק מצלמה איני יודע...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ונתנו10;223339:
אני לא מכיר את הפוטושופ,

עד כאן!
יש גבול לענווה!
אם יש כמה מחברי הפורום שיודעים מילה או שתיים בפוטושופ, הרי ש-ונתנו10 אחד מהם!

זה רק גורם לי לייחס אותה מידת אמינות להמשך המשפט:

נכתב ע"י ונתנו10;223339:
גם להחזיק מצלמה איני יודע...

אז נתראה בפורום צילום????

• הוסף לסימניות
אפשר לצחוק חופשי. מה לעשות וזה המציאות.
מה שכן, ראיתי אנשים שיודעים את הפוטושופ. והם באמת מכירים את התוכנה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה