- הוסף לסימניות
נכתב ע"י מעיינות21;433778:הראשונה יפה סגנון נקי, תורידי רק את התכלת ברקע הוא נראה לא קשור.
השניה הפונט חייב להשתנות! (לא הבנתי מאיפה המודעה מוכרת לי אם תראי מה אני עשיתי בכלל סגנון אחר)
נכתב ע"י yosher2005;433847:מודעות יפות מאוד.
מקווה שלא תכעסי אם אאיר את עיניך בכמה הארות לגימור מושלם.
לגבי מחסן הנדוניה:
- נראה לי שכדאי לכתוב את הכותרת בלבן ממש.
- את המילים "לכלה ולמחותנת" לא עדיף בפונט לידר?
- את הרקע לשנות למעבר מלבן לתכלת
- להדגיש את כל הכתובת, להוסיף פסיק אחרי "בחניון"
- ליישר את כל הטקסט של הכתובת, שעות הפתיחה והטלפונים לשני הצדדים, למעט המילים "שעות פתיחה" שחייבות יהיו להיות ביישור אמצעי. [בחניון] - למה סוגריים מרובעים ולא עגולים?
- החזרה על ערימת המגבות והפרח נראית לי מיותרת.
אבל אם כבר אז להכניס אותם בתוך המסגרת.
לגבי נועה:
- לא אהבתי את הכפתורים, אולי כדאי משהו יותר עדין.
- הטקסטורה בתוך הפונט נותנת תחושה של חנות רהיטים, הייתי מוותרת עליה, וגם על הצל.
- את השורה השניה של הכותרת הייתי מקטינה בהרבה ומוסיפה את המילה "בגלל" לפני השירות והמחיר.
כלומר בגלל השירות - בגלל המיקום - בגלל המחיר
- להחליף פונט דחוף!
- הכפתור באמצע הפרח - להוריד.
- אולי כדאי להחליף את הויזואל במשהו חי וצבעוני יותר?
אני שוב חוזרת ואומרת שהמודעות בהחלט יפות ומשרתות את המטרה!
נכתב ע"י צורה וצבע;434015:מודעות יפות, במיוחד הראשונה.
הערותי על הראשונה:
את המגבות למטה אפשר להוריד, ובמקום למרכז את הפרטים שכתובים בימין.
גם את הפרח אפשר להוריד. הטבעות דוקא אהבתי.
הצלחה!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים