עוד פרק בסגנון הבארוק להאזנה

• הוסף לסימניות
הנה עוד פרק שהלחנתי לאחרונה, שמחפש יצירה :)

אלגרו בפה מג'ור, לתזמורת כלי מיתר.

לדעתי יצא יפה.

הביצוע, כמו תמיד, באדיבות תוכנת פינלה.

מקווה שתהנו!

אריאל

נ.ב. אחרי שהלחנתי את זה, נזכרתי ש-7 התווים הראשונים זהים לתחילת פרק מסונטה לחלילית מאת ויואלדי. אבל השאר שונה מאוד...

צפה בקובץ המצורף 320146

קבצים מצורפים

• AllegroF.mp3
    2.8 MB · צפיות: 25
  • הוסף לסימניות
יצירה עריבה ביותר! מעניינת ונעימה לאוזן. (משמשת לי כרגע כליווי לעבודתי בלופ בלתי נגמר...)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אפכא מסתברא;2280341:
יצירה עריבה ביותר! מעניינת ונעימה לאוזן. (משמשת לי כרגע כליווי לעבודתי בלופ בלתי נגמר...)

נראה לי שעד 10 פעמים זה מספיק! תעבור למשהו אחר.

אם אהבת את הסגנון, הייתי מאד ממליץ לחפש הקלטה של ה-Concerti Grossi של G.F. Handel.

(אמנם מלחין גרמני מלפני 300 שנה, אבל כשהוא עבר ללונדון, מתברר שהוא היה ידיד של הקהילה היהודית, ויש אומרים שלכן הוא גם הלחין כל-כך הרבה יצירות המבוססות על התנ"ך שלנו, וכן על נצחונם של המכבים).

• הוסף לסימניות
הרביתי לשמוע את הנדל בתקופה שבנותי למדו במסלול למוסיקה בסמינר... אכן, הקונצ'רטו גרוסו שלו הוא אחת היצירות!

• הוסף לסימניות
מקסים! נשמע מעולה. מתפתח יפה מאד.

• הוסף לסימניות
יפה מאד!! אהבתי מאד את המשחק עם הסולמות. (היה מענין לשמוע את אותו לחן בסגנון מינורי...)
אפשר הסבר על המילה ''בארוק''?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Michal R;2280786:
יפה מאד!! אהבתי מאד את המשחק עם הסולמות. (היה מענין לשמוע את אותו לחן בסגנון מינורי...)
אפשר הסבר על המילה ''בארוק''?

"בארוק" הכוונה למוסיקה שנכתבה בין 1600-1750 למינינם, שזו התקופה שכוללת את המלחינים בך, הנדל, קורלי, טלמן, ועוד הרבה גדולים ומפורסמים.

• הוסף לסימניות
יפה מאד, לחן ועיבוד מרשים!היכן למדת מוזיקה/הלחנה?
אני גם משתמש בפינאלה אבל אין לי כאלה סאונדים? זה עבר איזה מיקס?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יונתן שטרן;2307097:
יפה מאד, לחן ועיבוד מרשים!היכן למדת מוזיקה/הלחנה?
אני גם משתמש בפינאלה אבל אין לי כאלה סאונדים? זה עבר איזה מיקס?

למדתי בכמה בתי-ספר באירופה אבל ללא דגש מיוחד על הלחנה אלא יותר על תיאוריה.

איזה גירסה של Finale יש לך? את המלא? צריך להשתמש בצלילי Garritan.

זה לא עבר מיקס, לא.

• הוסף לסימניות
יש לי finale 2014 לא מקורי, מאמין שבהמשך ארכוש את המקורי כי היא עושה הרבה בעיות...

אני לא כותב יצירות, אני מתעסק יותר בז'אנר של מוזיקה קלה, מדי פעם מעלה קטעי אקפלה שאני יוצר, זה האחרון שעשיתי לסוכות, עכשיו עובד על משהו לחנוכה בעז"ה..

http://www.prog.co.il/showthread.php?t=290095&highlight=שלומי+בונה

• הוסף לסימניות
נשמע נחמד מאוד!

גם אני משתמש בפינלה 2014 (מקורי - אם בכוונתך לרכוש, שים לב למחירים הנוחים לתלמידים). כל הצלילים שהשתמשתי בהם באים עם ספריית ה-samples של Garritan שמגיעה עם התוכנה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה