עוד קומיקס יוצא לדרך!

• הוסף לסימניות
יו יו זה מקסים!!
אהבתי את התאורה! מותר להיות מקוריים. זה מוסיף קסם ואווירה!
משהו אחד מפריע לי וזה ההבעה של גיבור במשבצת האחרונה. למה הוא עצוב? אבא שלו אומר לו שהבייביסיטר לא תגיע. הוא צריך לשמוח עם חיוך שטני. או להביע זלזול בביביסיטר כמו מה שהוא אומר.
בכל אופן הקומיקס מקסים. זורם ומצחיק!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Marisa;825282:
יו יו זה מקסים!!
אהבתי את התאורה! מותר להיות מקוריים. זה מוסיף קסם ואווירה!
משהו אחד מפריע לי וזה ההבעה של גיבור במשבצת האחרונה. למה הוא עצוב? אבא שלו אומר לו שהבייביסיטר לא תגיע. הוא צריך לשמוח עם חיוך שטני. או להביע זלזול בביביסיטר כמו מה שהוא אומר.
בכל אופן הקומיקס מקסים. זורם ומצחיק!!!

קודם תודה רבה לך..
עכשיו בקשר להערה, הוא לא עצוב, אני לא יודע איך אומרים את המילה הזאת בעברית, הוא כביכול פגוע מזה שבכלל חושבים להשאיר מישהו שישמור עליו, אז הוא עושה "פרצוף"..

• הוסף לסימניות
מקסים!
רק תוריד ת'שרוולים הצהובים האלה מהפנסים,
אם שלושה כבר האירו אז סימן שצריך לעשות עם זה משהו.
חמוד הגיבור החדש שלך אבל הקודם יותר...

• הוסף לסימניות
נו!!!!!!!!!!!!!
אנחנו בשיא המתח!!!!!!!!!!!!1

ואגב, תתחדש על התמונה בשמאל ההודעות, אבל הקודמת היתה יותר מתאימה לך...

• הוסף לסימניות
אני לא בעד אבות לא חינוכיים, אם להגדיר את זה ככה, והפרצוף של האבא הזה לא נראה לי מבחינה חינוכית;) . היצירות שלך מרבות חיוכים בעולם... אגב, גם לי הפריעה צורת השופרות של האור. לא אכפת לי שהאור ילך עקום בניגוד לחוקי הפיסיקה - אצלך הכל יכול לקרות בכיף, אבל תראה לפחות מישהו מחליק מתוכו החוצה, כדי שזה יהיה יותר דומה למגלשות:) אה, ועוד משהו - גם בעיני מצאה חן יותר דמותך הקודמת, ונדמה לי שכל הגיבורים שלך הם בני דמותך. ומשהו אחרון - סוף-סוף מצאתי עוד מישהו הצוחק בעיניים עצומות. אי-פעם שמו אותי ללעג ולקלס על תכונתי זאת, ומאז השתדלתי לצחוק בעיניים פקוחות וכל הכיף התנדף...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י בנימין41;829405:
נו!!!!!!!!!!!!!
אנחנו בשיא המתח!!!!!!!!!!!!1

ואגב, תתחדש על התמונה בשמאל ההודעות, אבל הקודמת היתה יותר מתאימה לך...

תודה..
הלוואי והייתי רק על הקומיקסים אלה הלוואי, מה יותר טוב ממוזיקה, קפה (גם בלילה..) וגיבור והשטויות שלו שאפילו אני עצמי חושב מידי פעם שהוא מגזים.. אבל מה אני יעשה שלא תמיד אני מוצא זמן , ולקומיקסים האלה צריך זמן והכי הכי צריך שוונג..

נכתב ע"י אפכא מסתברא;829443:
אני לא בעד אבות לא חינוכיים, אם להגדיר את זה ככה, והפרצוף של האבא הזה לא נראה לי מבחינה חינוכית;) . היצירות שלך מרבות חיוכים בעולם... אגב, גם לי הפריעה צורת השופרות של האור. לא אכפת לי שהאור ילך עקום בניגוד לחוקי הפיסיקה - אצלך הכל יכול לקרות בכיף, אבל תראה לפחות מישהו מחליק מתוכו החוצה, כדי שזה יהיה יותר דומה למגלשות:) אה, ועוד משהו - גם בעיני מצאה חן יותר דמותך הקודמת, ונדמה לי שכל הגיבורים שלך הם בני דמותך. ומשהו אחרון - סוף-סוף מצאתי עוד מישהו הצוחק בעיניים עצומות. אי-פעם שמו אותי ללעג ולקלס על תכונתי זאת, ומאז השתדלתי לצחוק בעיניים פקוחות וכל הכיף התנדף...

לזה אני קורא תגובה בונה! תודה רבה רבה לך..
חיוך עם עיניים עצומות זה ה-דבר אם תשאל אותי, ובקשר אליי, אם תשאל אנשים מה העיניים שלי עושות כשאני צוחק, אז ככל הנראה הם יגידו לך שהם בחיים לא ראו לי את העיינים כשצחקתי, כי התגלגלתי על הרצפה.. (מעניין אם מישהו ישאל מה אני יעשה אם הרצפה מלוכלכת).. :D

תודה לכולם, נפגש בעמוד הבא, בעז"ה..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה