עוד קטע קטן ונחמד

• הוסף לסימניות
מבית מדרשו של הרב אנדרי קרמר שליט"א...עם כמה שינויים והוספות משלי.
http://www.youtube.com/watch?v=CF9fkWASKno
הקובץ מצורף לטובת האתרוגיים והנתיביים.
אבל מי שיש לו כניסה לutube שיצפה שם ואולי אפילו יעשה לייק, כדי שיהיה לי קצת רייטינג(פאדיחה להראות ללקוח משהו בutbe כשיש לך 6 צפיות...)

קבצים מצורפים

• main2.wmv
    KB 706.6 · צפיות: 27
  • הוסף לסימניות
מאוד יפה! אם הטעם שלי מעניין את מישהו...
מה יש שם בתור ריצפה? אספלט? או אולי זה מאדים? זה נראה מלוכלך, אולי זה המסך שלי.

• הוסף לסימניות
בגדול- אהבתי מאד
בקטנה- יתכן והיה יפה יותר אם האובייקטים היו נעלמים רק בסוף המסך, ולא נחתכים באמצע. לי אישית, קצת הפריע בעיניים. (עניין של טעם)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שמח לעזור;512771:
מאוד יפה! אם הטעם שלי מעניין את מישהו...
מה יש שם בתור ריצפה? אספלט? או אולי זה מאדים? זה נראה מלוכלך, אולי זה המסך שלי.
זה נראה אדמת הירח. וזו ההתחדשות הגדולה, אפקטים על הירח. הסיום נחמד ביותר, מתאים לאווירה החללית.

• הוסף לסימניות
יפה.

סתם הערה - הייתי ממליץ לך לשנות כתובת מייל. לקוחות עלולים להתייאש בדרך..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה