"עוד קצת אור"

• הוסף לסימניות
תגובות יתקבלו בברכה
מוטי :)

קבצים מצורפים

• DSC_0102_800_בל_מסגרת_ח_28_עוד_קצת_אור.jpg
    KB 166.1 · צפיות: 7
  • הוסף לסימניות
איזה יופי התמונה!! והטיפות של החלב כמו דמעות..

יפה!!

בקטנה נראה לי שזה מדי צמוד לתחתית.

• הוסף לסימניות
איזה יופי התמונה!! והטיפות של החלב כמו דמעות..

יפה!!

בקטנה נראה לי שזה מדי צמוד לתחתית.

• הוסף לסימניות
נחמד. מבחינה טכנית זה מצוין, רק שתמונות של נרות זה בד"כ דבר משעמם ולא מצאתי פה משהו מיוחד.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Srool;488612:
נחמד. מבחינה טכנית זה מצוין, רק שתמונות של נרות זה בד"כ דבר משעמם ולא מצאתי פה משהו מיוחד.
גם אני לא מוצא משהו מדליק בתמונות של נרות, חוץ ממסתוריות מסוימת שזה לפעמים משרה.
:)

• הוסף לסימניות
אני יודעת שדעתי דעת הדיוט לעומת המקצוענים שהגיבו כאן, אבל כמעצבת גרפית אני יכולה לומר שזו תמונה מאד שימושית!!! (וגם הדומה לה שהעלית לפני שבוע - שבועיים)
כמובן שלא הורדתי אותה, אבל אתה יכול להציע אותה למכירה.

• הוסף לסימניות
מי בחניכה

השמן נראה קרוש כמו הנקרא בלשונו ז"ל דרלי

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יפה_פה;488628:
השמן נראה קרוש כמו הנקרא בלשונו ז"ל דרלי

זה אכן שמן מוצק, פטנט חדש שיצא השנה (לפחות ככה אמרו לי בחנות בבני ברק :) )
תודה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י moti!a;488639:
זה אכן שמן מוצק, פטנט חדש שיצא השנה (לפחות ככה אמרו לי בחנות בבני ברק :) )
תודה!
אוי אני כבר מכיר את הפטנט הזה שנים שמן זית מוצק בכוסות מוכנות לשימוש.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה