כללי עוד קצת טיפוגרפיה...הייתי חייב

• הוסף לסימניות
לא הבנתי את פקודה 3: "עם כלי הקסם מסמן את האות ודוגם שכבה חדשה מהאבן, בשכבה נוספת דוגם את הצל."
מה ז'תומרת דוגם שכבה חדשה מהאבן? לא הצלחתי לעשות את זה, מישהו יכול להסביר לי בבקשה?

תודה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י good_say;456712:
לא הבנתי את פקודה 3: "עם כלי הקסם מסמן את האות ודוגם שכבה חדשה מהאבן, בשכבה נוספת דוגם את הצל."
מה ז'תומרת דוגם שכבה חדשה מהאבן? לא הצלחתי לעשות את זה, מישהו יכול להסביר לי בבקשה?

תודה

אנסה.
כרגע יש לנו שכבת אות תלת מימדית באפור ושכבת סלע.
עמוד על שכבת האות וסמן בכלי הקסם את האות עצמה כלומר החלק הבהיר יותר.
עכשיו עבור לשכבת הסלע, העתק הדבק.. מה יצא? שכבה חדשה שעשויה מסלע בצורת האות.
עכשיו עבור שוב לשכבת האות וסמן את החלק הכהה - הצל. ושוב עבור לסלע, העתק הדבק ויש לך עוד שכבת סלע - צל.
הסתר את שכבת האות האפורה ואת שכבת הסלע.
יש לך 2 שכבות. טפל בקטע של הצל ע"י הכהיה וכדו'. וכו' וכו'

• הוסף לסימניות
תודה רבה!!!
מקווה שיצא לי כמו שצריך (אעלה בהמשך).

• הוסף לסימניות
attachment.php

התכוונתי לפרספקטיבה שיש בבלוק העלון עם הזווית בחלק התחתון כתוב Perspective 0 אחוז שם אפשר להוסיף פרספקטיבה של עומק לא התכוונתי לזוויות נוספות.

• הוסף לסימניות
פרוג זה דווקא אתר חחחםםםם

• הוסף לסימניות
אפילו שזה ישן מאוד
אפשר להעביר לכספת

• הוסף לסימניות
למה לא הולך לי?

נכתב ע"י אביגרפי;456749:
אנסה.
כרגע יש לנו שכבת אות תלת מימדית באפור ושכבת סלע.
עמוד על שכבת האות וסמן בכלי הקסם את האות עצמה כלומר החלק הבהיר יותר.
עכשיו עבור לשכבת הסלע, העתק הדבק.. מה יצא? שכבה חדשה שעשויה מסלע בצורת האות.
עכשיו עבור שוב לשכבת האות וסמן את החלק הכהה - הצל. ושוב עבור לסלע, העתק הדבק ויש לך עוד שכבת סלע - צל.
הסתר את שכבת האות האפורה ואת שכבת הסלע.
יש לך 2 שכבות. טפל בקטע של הצל ע"י הכהיה וכדו'. וכו' וכו'

הצלחתי אודות לעזרת אחת החברות בפורום, תודה

• הוסף לסימניות
...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה