עוד קצת ממנו

• הוסף לסימניות
קצת מההמשך של הצילומים לתינוקי. כמו שאפשר לראות הלכתי על הקטע של הפונפונים, הייתי חייבת כמה תמונות פשוטות קלאסיות מהז'אנר...

קבצים מצורפים

• 4-3PNG.png
    KB 425.8 · צפיות: 17
  • 2-2PNG.png
    KB 664.5 · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
והנה עוד אחת אבל בסגנון קצת אחר.
אשמח לחו"ד, אני מתלבטת באיזה סגנון לעשות הגדלה- אם בסגנון הילדותי או הסגנון הזה

קבצים מצורפים

• שחור לבן16PNG-Recovered.png
    KB 277.1 · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
ברור

השלישית. לשחור לבן יש אפקט על זמני.

• הוסף לסימניות
אהבתי יותר את הסגנון הנקי והטהור שמדגיש את הבראשיתיות כמו שמשתקף בתמונה השלישית

• הוסף לסימניות
השלישית ללא ספק!
ראשוני, נקי, טהור, יפה וטבעי...:)

• הוסף לסימניות
תודה...
גם אני מאוד אוהבת את השחור לבן, אולי כי זה עם עיניים פתוחות והיא יותר מאפיינת אותו ואותי גם, אבל בגלל שההגדלה זה לחדר ילדים חשבתי לעשות משהו תינוקי כזה, זה תינוק ראשון שלי שזוכה לצילום ניו-בורן והייתי חייבת לכסות את כל הסגנונות...:D אולי אני אשקיע בסוף על שתי הגדלות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה