שיתוף עוד קריקטורות

• הוסף לסימניות
201908301734261004.jpg

• הוסף לסימניות
וואהווו!!!
זה אנשים מסויימים?

• הוסף לסימניות
שה' ישמור ויציל. אתה פשוט עושה עם העפרון כל מה שבא לך.
מה זה ההזייה הזאת
אני רוצה שיעורים פרטיים
או לפחות מדריך סטפ בי סטפ בעברית

• הוסף לסימניות
הרישום ממש טוב
האור והצל והכל
רק מפריע לי שה קריקטורה
כאילו : אני לא מבינה למה צריך להגזים אנשים או חלילה לצחוק עליהם ?!
זו פשוט תפיסת חיים

• הוסף לסימניות
ואווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו!
היית צריך לראות אותי עכשיו, בוהה בכותרת ובציור חליפות
מנסה להבין מה קריקטורה בציורים המושלמים האלו!!!!!!

• הוסף לסימניות
מדהים!!!!!

• הוסף לסימניות
שה' ישמור ויציל. אתה פשוט עושה עם העפרון כל מה שבא לך.
מה זה ההזייה הזאת
אני רוצה שיעורים פרטיים
או לפחות מדריך סטפ בי סטפ בעברית
אני הייתי בעד מהרגע הראשון.
תפתח קבוצה לבנות.
אני אבוא עד ראש העין... גם עד באר שבע..
תודה רבה על התגובות.
אם יהיה ביקוש גדול בהחלט אשקול לפתוח משהו..אבל בעקרון אני לא מרגיש שעשיתי מספיק בתחום עדיין כדי ללמד.

• הוסף לסימניות
אאאאאממממממהללללה!!!!
איזה חיות,
כאילו הוא כועס עלי מהציור,
מקנא, שונא, מחייך...
וואלה, מדהים!
מדהים!

• הוסף לסימניות
בבקשה! רוצים סקיצות, תהליך משו
אי אפשר להשאיר ככה אנשים עם לשון בחוץ
זה לא נימוסי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה