כללי עוד שאלת אילוס' מאתגרת: OUTLINE STROKE למסגרת שנוצרה ע"י BRUSH

• הוסף לסימניות
אם יש לי אובייקט שיצרתי לו מסגרת ע"י PATTERN BRUSH, האם ואיך אני יכולה להפוך את הקו הזה לצורה, באופן שניתן יהיה לחתוך את הצורה עם כלי הPATHFINDER תוך שימור המיקומים המקוריים של הפטרנים סביב לאובייקט?
OUTLINE STROKE רגיל לא עובד כאן, המסגרת פשוט נעלמת.

(אני מקווה שהשאלה ברורה - עיקר מה שאני שואלת זה לגבי הפיכת הסטרוק לצורה)

תודה מראש לעונים.

• הוסף לסימניות
בתפריט object
Expand
או
Expand appearance

• הוסף לסימניות
אחד הפעולות השימושיות ביותר באילוס':
אובייקט> הרחבה בעברית
object > Expand באנגלית

• הוסף לסימניות
זה לא עובד עם EXPAND
כי היא רוצה אח"כ לחתוך את הצורה עם PATHFINDER
וזה לא עובד חלקים נעלמים וכו'
ניסיתי לעשות ריתוך ולא הלך עדיין נעלמו דברים.

• הוסף לסימניות
אם הסיפור הוא שהפטפיינדר מעלים חלקים זה בגלל שבאקספנד האובייקטים נכנסים לתוך מסיכה
ניתן להעלים את המסיכה באמצעות המג'יק טול, לבחור נקודת פינה אחת של מסיכה ואז כל המסיכות יעלמו.

• הוסף לסימניות
EXPAND לצורות מסובכות יותר -
לפעמים יש צורך להפעיל פעמיים או שלוש וזה בד"כ מסתייע

• הוסף לסימניות
עבד,
תודה רבה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה