עוד שבועיים החתונה- בגד מנין?

• הוסף לסימניות
אני עדיין מחפשת...
לשכור בגד
בגד לאירוע- לא מקסי.
מידה 42-44
בבני ברק או בחיפה.
אשמח לעוזרים.

• הוסף לסימניות
הכי פשוט לתפור! (וגם הכי זול!!)
מנסיון רב, יש תופרת מקסימה וזולה בפ"ת (2 מטר מבני ברק) תופרת מדהים. אני יכולה להראות לך דוגמאות של שמלות שהיא תפרה לי לשבע ברכות שלי. היא תוך יום יכולה לתפור לך שמלה שלימה.
והכי חשוב היא זולה ואמינה. (אשת אברך.)
ויש לה טעם מצויין.
אני לא התחרטתי. במקום לשבור רגליים בבני ברק וגלילותיה, יצאו לי שמלות מהממות, שכולם שואלים איפה קניתי...

• הוסף לסימניות
זה לא עוזר לי. אני חיפאית ואין לי אפשרות לנסיעות האלה.
המקרה אני בשבוע הבא בבני ברק ולכן אן יש הצעות בבני ברק- אשמח.

• הוסף לסימניות
אההה אוקיי. אם את רוצה יש חנות בגדים בשם אליה בתחילת רבי עקיבא יש שם לפעמים שמלות קצרות יפות. הרבה בהצלחה. אם אני יחשוב על משהו אני אומר לך. אולי יש סיכוי למצוא גם במכירה שנמצאת באזור של האולמות. שכחתי את השם של הרחוב. זה בגדים של ONE OF A KIND יש להם בגדים יפים.

• הוסף לסימניות
סליחה אם לא הבהרתי את עצמי מספיק.
אני מחפשת לשכור ולא לקנות.

• הוסף לסימניות
יש השכרת הרשטיק- השכרת שמלות חגיגיות בב"ב.
השכרתי שם פעם.
מחירים סבירים

• הוסף לסימניות
שמלה להשכרה

יש לי שמלה להשכרה מידה 42-44 תחרה שחורה (לא מקסי)
אם את מעונינת תכתבי כתובת מייל לשליחת תמונה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תדמית;1118937:
הכי פשוט לתפור! (וגם הכי זול!!)
מנסיון רב, יש תופרת מקסימה וזולה בפ"ת (2 מטר מבני ברק) תופרת מדהים. אני יכולה להראות לך דוגמאות של שמלות שהיא תפרה לי לשבע ברכות שלי. היא תוך יום יכולה לתפור לך שמלה שלימה.
והכי חשוב היא זולה ואמינה. (אשת אברך.)
ויש לה טעם מצויין.
אני לא התחרטתי. במקום לשבור רגליים בבני ברק וגלילותיה, יצאו לי שמלות מהממות, שכולם שואלים איפה קניתי...
אפשר מספר טלפון לשעת הצורך?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י chaya00;1119117:
יש לי שמלה להשכרה מידה 42-44 תחרה שחורה (לא מקסי)
אם את מעונינת תכתבי כתובת מייל לשליחת תמונה
שלחתי לך מייל באישי.

• הוסף לסימניות
יש מלא השכרות בבני ברק

אני מכירה
תרצה 050-4168132
שירות מעולה.. ובגדים מהממים
תיקונים במקום

• הוסף לסימניות
יש לי שמלה אלגנטית מאוד בצבע בז', לא מקסי, במידה המבוקשת
+נעלי עקב תואמות
אני משכירה ב-350 ש"ח

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה