עוד שיר ''ואפילו בהסתרה''

• הוסף לסימניות
הזמר יואלי קליין, הביא לנו הקיץ את הלהיט הסוחף “ואפילו בהסתרה” ממילותיו של רבי ‏נחמן מברסלב ויצר טרנד חדש של שירים חסידיים אותנטיים ממילותיו של רבי נחמן ‏מברסלב. הזמר הרב מאיר דוד פרקש – חסיד סאטמר מוויליאמסבורג, שהפך בשנים ‏האחרונות לחסיד ברסלב נלהב, מוציא אף הוא סינגל בכורה חדש בו הוא מארח את יואלי ‏קליין, גם הוא ממילותיו של רבינו נחמן מברסלב שאמר יום לפני פטירתו: “מה לכם ‏לדאוג? מאחר שאני הולך לפניכם, אני נהר המטהר מכל הכתמים”. פרקש מביע את ‏תקוותו כי הסינגל החדש יעורר חיזוק אצל רבים שיסירו דאגה מליבם בזכות הרבי הקדוש ‏שהבטיח לתלמידיו כי יהיה שם עבורם בעולם האמת וידאג לטהרם מכל הכתמים. זהו ‏סינגל ראשון מתוך אלבום הבכורה של מאיר דוד פרקש שאמור לצאת בחורף הקרוב. ‏המילים נבחרו על ידי פרקש עצמו מתוך הספר חיי מוהר”ן, עובדו על ידי המפיק המפורסם ‏נפתלי שניצלער ולקינוח הוסיף להם הזמר והיוצר ליפא שמעלצר מילים משלו. פרקש הוא ‏ידיד קרוב של שמעלצר והיה מעורב בהפקת האלבומים שלו, גם יואלי קליין הוא חבר ‏אישי כבר מספר שנים. כפי שניתן להבין, פרקש רתם להצלחת הסינגל את מיטב העוסקים ‏במלאכה כשאת קולות הרקע מבצעים מקהלת ידידים המפורסמת מארה”ב. קרדיטים: לחן ‏ועיבוד והפקה: נפתלי שניצלער מילים: רבי נחמן מברסלב מליקוטי מוהר”ן וליפא ‏שמלצער זמר אורח: יואלי קליין מקהלה: ידידים

קבצים מצורפים

• 'ואפילו בהסתרה'- פרקש.mp3
    5.4 MB · צפיות: 31
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י פלאפון;1373850:
קרדיטים: ... מילים: רבי נחמן מברסלב מליקוטי מוהר”ן וליפא ‏שמלצער

ממש זוג מנצח. רבי נחמן מברסלב וליפא שמלצר.

תגידו השתגענו לגמרי?

אין דרך לנסח את זה אחרת???

• הוסף לסימניות
בשיר 'ואפילו בהסתרה' רבי נחמן נותן חיזוק על כך שהקב"ה נמצא עם האדם בכל מקום ואילו במילים של שיר זה רבי נחמן נותן חיזוק ע"י כך שאומר שמטהר את כל הדבקים בו.

משום כך לא נראה ששיר זה יתפוס את כלל הציבור אלא רק את עדת המקושרים לברסלב שיש להם מה להתחזק ממילים אלו, שלא כמו ב'ואפילו בהסתרה' המקורי בו כל יהודי מוצא נחמה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פלאפון;1373850:
הזמר יואלי קליין, הביא לנו הקיץ את הלהיט הסוחף “ואפילו בהסתרה” ממילותיו של רבי ‏נחמן מברסלב ויצר טרנד חדש של שירים חסידיים אותנטיים ממילותיו של רבי נחמן ‏מברסלב. הזמר הרב מאיר דוד פרקש – חסיד סאטמר מוויליאמסבורג, שהפך בשנים ‏האחרונות לחסיד ברסלב נלהב, מוציא אף הוא סינגל בכורה חדש בו הוא מארח את יואלי ‏קליין, גם הוא ממילותיו של רבינו נחמן מברסלב שאמר יום לפני פטירתו: “מה לכם ‏לדאוג? מאחר שאני הולך לפניכם, אני נהר המטהר מכל הכתמים”. פרקש מביע את ‏תקוותו כי הסינגל החדש יעורר חיזוק אצל רבים שיסירו דאגה מליבם בזכות הרבי הקדוש ‏שהבטיח לתלמידיו כי יהיה שם עבורם בעולם האמת וידאג לטהרם מכל הכתמים. זהו ‏סינגל ראשון מתוך אלבום הבכורה של מאיר דוד פרקש שאמור לצאת בחורף הקרוב. ‏המילים נבחרו על ידי פרקש עצמו מתוך הספר חיי מוהר”ן, עובדו על ידי המפיק המפורסם ‏נפתלי שניצלער ולקינוח הוסיף להם הזמר והיוצר ליפא שמעלצר מילים משלו. פרקש הוא ‏ידיד קרוב של שמעלצר והיה מעורב בהפקת האלבומים שלו, גם יואלי קליין הוא חבר ‏אישי כבר מספר שנים. כפי שניתן להבין, פרקש רתם להצלחת הסינגל את מיטב העוסקים ‏במלאכה כשאת קולות הרקע מבצעים מקהלת ידידים המפורסמת מארה”ב. קרדיטים: לחן ‏ועיבוד והפקה: נפתלי שניצלער מילים: רבי נחמן מברסלב מליקוטי מוהר”ן וליפא ‏שמלצער זמר אורח: יואלי קליין מקהלה: ידידים

לא דומה, לא כמעט.

• הוסף לסימניות
אל תשייכו אותי לברסלב.....
אני לא מתקרבת לחסידות הזו..:)

• הוסף לסימניות
אני דווקא כן
אבל השיר לא משהו

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צבי 554;1373861:
ממש זוג מנצח. רבי נחמן מברסלב וליפא שמלצר.

תגידו השתגענו לגמרי?

אין דרך לנסח את זה אחרת???

הנה התשובה ;)

נכתב ע"י פלאפון;1373850:
כי יהיה שם עבורם בעולם האמת וידאג לטהרם מכל הכתמים.

• הוסף לסימניות
זה שיר נוסף שמנסה לרכב על טרנד ההצלחה של אפי' בהסתרה,
ואם השיר הזה ישאר בהסתרה ... נדע שגם שם ה' נמצא ...

• הוסף לסימניות
שמעתי את השיר ולא הצלחתי לשמוע שם את המילים "ואפילו בהסתרה"
מה הקשר???

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י כוס קולה;1374513:
שמעתי את השיר ולא הצלחתי לשמוע שם את המילים "ואפילו בהסתרה"
מה הקשר???
זה לא אותם מילים
אבל הסגנון בערך אותו דבר
שאין לי מה לדאוג, ומילים מברסלב
אין ספק שהוא רוצה לקפוץ על העגלה של אפילו בהסתרה

• הוסף לסימניות
כל דבר מפריע לכם. זה נורא.
ואז מה, אם השיר התקבל בעולם החרדי ליטאי, זה כל כך גרוע?
תנו לאחדות לשלוט, ותרגעו מהר.
אני קצת הרבה מבינה במוזיקה, והשיר מעולה.
והתכוונתי לשיר החדש ולא מה שעלה כאן.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה