עוד שיתוף מפורים: רובוט

• הוסף לסימניות
מקווה שלא נמאס לכם לראות את השיתופים שלי
פרסמתי עכשיו הדרכה מלאה להכנת הרובוט הזה
שמאד נהניתי בהכנתו
כאן ההדרכה
כאמור התחפשנו כולנו לפיראטים חוץ מאחד שלא רצה פיראט וזרמתי גם איתו...
הוא חלם על רובוט....
הנה הוא לפניכם
צילום:רותי המניק
צפה בקובץ המצורף 461465 צפה בקובץ המצורף 461466 צפה בקובץ המצורף 461467 צפה בקובץ המצורף 461468
אוי הוא חמוד.
ואת אמא מדהימה שמשקיעה וזורמת גם עם הילד שרצה משהו שונה.

• הוסף לסימניות
וואהו! זה מושקע ויפה עד הפרטים הקטנים!
אבל איך את מצליחה להספיק הכל, אני לא מבינה איך? תחפושת כזאת לבד היא השקעה של שעות ע"ג שעות.
הפיראטים בעצמם - לקחו לך המון שעות, כולל איבזור.
הנעליים - לא מליחה אפילו לדמיין כמה זמן עבודה כפול כל זוגות הנעליים.
עוגיות רואיאל אייסינג - להתקשקש עם זה עוד כמה שעות...
פיספסתי משהו? וכל זה לאותו תאריך יעד - פורים.

תגידי? את חיה ביקום שיש בו 50 שעות ביממה?:)

ואני לא מאלה ששואלות, איך יש לך זמן בקינטור, כי גם אני כמוך, שמאהבת היצירה שבנו מוצאות זמן להשקיע בדברים הללו, כי זה כיף לנו.

אבל את - מתעלה מעל כל מכשולי זמן, שעון ומחוגים.
זו שאלה שהרבה שואלים אותי ואפילו באים לבדוק אם הבית מתפקד בינתים.....
אז אתם מוזמנים גם לבוא הבית מתפקד ב"ה
אבל ה' נתן לי כשרון של מהירות ואני משתמשת בכשרון הזה בהרבה תחומים בקפול כביסה בבישולים אפיות אני עושה הכל מאד מהר. לפעמים זה ע"ח הדיוק אני מודעת לזה, אבל אין לי יותר ב24 שעות ביממה אז אני מותרת על דיוק.
מוותרת על שינה ובמקומה כותבת פוסטים בבלוג.
מוותרת על דברים שנראים לי פחות חשובים לי כמו פטפוטי טלפון או פטפוטי שכנות בבנין...
מנסה לנצל כל דקה שיש לי .
וכמו שאומרים כשאוהבים יש זמן להכל. אהבה מקלקלת את השורה...
הרובוט לקח לי 2 חצאי בקרים (בבוקר אחד בניתי הכל למחרת מדדתי לו והיתי צריכה להגדיל\להקטין כל חלק ולכן לקח לי עוד יום.

• הוסף לסימניות
אוי, את מטורפת (כמה פעמים אפשר להגיד לך את זה? ;))

זה כל כך מושלם, מושקע, ויפה.
וכל הדברים שמודבקים שם, זה כמו הציורים האלה, שאת צריכה לחפש חפצים בתוך הציור.
כל שניה אני מוצאת משהו אחר...
על האנטנות עוד לא עליתי...
ואת מדהימה איך שאת זורמת איתו, למרות שכל המשפחה התחפשה ביחד.
תודה...זה כל מיני שמונסעס שמצאתי בבית.
האנטנות זה אמא שלי החליטה שאני "חייבת להוסיף" חיברתי פנס מהשקל לשיפוד ועטפתי בטפט שנשאר לי...

• הוסף לסימניות
בס"ד

דבר ראשון- תפסיקי להתנצל!

לא נמאס ולא בטיח. אני תמיד נהנית!

אז תמשיכי ובגדול
טוב. תודה רציתי לשמוע שבאמת אני לא מציקה כאן לאף אחת...:)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה