מ ה מ ם.
את אומנית ברמות בלתי מצויות.
איך יצרת את הקערות החמודות שעל גבי העוגיות?
מ ד ה י ם!!!!
כל כך מדויק ואסטטי!
את מרשה לאכול כזו יצירה?!
פשוט מהמם!!
ספרי לנו מה עשית שם...
את דייקנית ברמות הזויות!!!
מטורף לגמרי!
מדהים אותי הסבלנות לעשות כמות כזו. מילא עוגיה אחת הייתי שורדת, אבל כמות כזו - זו סבלנות בלתי מצויה...![]()
אמנות ומקצוענות ברמות!
קיבלתי חלישות הדעת!
ממש כך!
הסתכלתי ואמרתי לעצמי: "זה לא יכול להיות..."
איזה אמנות!! ועוד בעוגיות שתוך דקה נעלמות.....
סוג של עבודת מידות........![]()
האמת שזה כבר לא קיים........שלא יאכלו את זה... עד ערב פסח ממש....
הדיוק הזה מטורף!
לגמרי עושה רושם שיוצר בפס ייצור אוטומטי
פעם הבאה
אשמח לתמונות מתהליך ההכנה,
לדוג' כשהפרחים מבצק הסוכר עדיין לפני ההדבקה וכו'
כדי שנאמין לך שהיופי הזה הוא אמיתי![]()
מעולה!!!תודה,
האמת שאני עכשיו באמצע להכין אותם שוב,
יש לי כבר כמה סוגי פרחים מוכנים,
אני כבר יעלה תמונה,
וגם האגרטל לפני צביעה
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים