עוד תוספת חשובה של CC2018 החדש

• הוסף לסימניות
כידוע הרבה פעמים גם באותה מצלמה אנו מצלמים שוטים בזמנים שונים, ולכן הצבעים יהיו אחרת,
הכפתור החדש שבפרימייר משווה בין 2 שוטים , כשאנחנו בוחרים מהיכן ייקח את הסגנון צבע ולהיכן יחיל אותו.

לדעתי זה אחד הדברים הקריטיים והשימושיים ביותר.

MATCH COLOR 1.JPG
MATCH COLOR 2.JPG

קבצים מצורפים

• MATCH COLOR 2.JPG
    MATCH COLOR 2.JPG
    KB 153.2 · צפיות: 123
  • הוסף לסימניות
תודה
עד עכשיו עשינו את זה ידנית....
יש את זה גם באפטר?

• הוסף לסימניות
תודה על העדכון!
בהחלט תוספת חשובה ומעניינת
(אישית- הגיעה אלינו בדיוק בזמן :)

• הוסף לסימניות
מדהים!
תודה!

• הוסף לסימניות
לא נראה לי שיש באפטר

• הוסף לסימניות
יש מצב לטיפת הדרכה איך עובדים עם זה?

• הוסף לסימניות
מצטערת, אני לא רואה כלום:(
(אשמח לקבל מתי שהוא, לא דחוף עכשיו)

• הוסף לסימניות
אם כבר מדברים על ה18 הזה ...
יש לו מלא באגים לא?
העיקרי שלא מסנכרן את הוידאו עם אודיו וזה קריטי לעריכה מה עושים זה??????????
דחוף

• הוסף לסימניות
א. לא הצלחתי לפי ההדרכה להבין
איך אני בוחרת את הוידאו ממנו אני רוצה להעתיק את תכונות הצבע
הגיע לי הקליפ רק לחלון הימני ה-current וחלון ה-reference נשאר לי ריק גם כשבחרתי 2 שוטים צמודים.

ב. גם אצלי האודיו והוידאו לא מסונכרים נכון, לא הצלחתי לערוך שם קטעים שהוסרטו עם אודיו בשום אופן...

• הוסף לסימניות
א. לא הצלחתי לפי ההדרכה להבין
איך אני בוחרת את הוידאו ממנו אני רוצה להעתיק את תכונות הצבע
הגיע לי הקליפ רק לחלון הימני ה-current וחלון ה-reference נשאר לי ריק גם כשבחרתי 2 שוטים צמודים.

ב. גם אצלי האודיו והוידאו לא מסונכרים נכון, לא הצלחתי לערוך שם קטעים שהוסרטו עם אודיו בשום אופן...
גם אצלי ככה.. בדיוק..
נראה משהו תקול

• הוסף לסימניות
זה רק למי שפתוח לו יוטיוב

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה