כןלא הבנתי, כל מי שיש לו חשבון בפועלים זכאי? כי יש לי חשבון אבל לא אשראי.
וגם - האם מותר?
בכיף, אין לי בעיה לעשות את זה.אז מן הסתם שכן
זה נגמר עוד 27 דקות אז זה לא אופציהבכיף, אין לי בעיה לעשות את זה.
רק תשאלו קודם רב, כי לדעתי, דיני ממונות לא עובדים לפי 'מן הסתם'.
גם אני אשמחלא הבנתי, כל מי שיש לו חשבון בפועלים זכאי? כי יש לי חשבון אבל לא אשראי.
וגם - האם מותר?
יש לי בכלל בשביל שתיכן?גם אני אשמח
shoshanaz127@ gmail.com [להוריד רווח]
תודה
אני קודמת בכל מקרהיש לי בכלל בשביל שתיכן?
ובעיקר - הבו תשובת רב.
כל הקודם זוכה.
בכיף, אין לי בעיה לעשות את זה.
רק תשאלו קודם רב, כי לדעתי, דיני ממונות לא עובדים לפי 'מן הסתם'.
מדובר על רבע שעה.תשובת רב - אתגר
לא הבנתי.זה נגמר עוד 27 דקות אז זה לא אופציה
בכל אופן, אתר קסטרו מאפשר לממש כמה קופונים שתרצה על אותו חשבון, אז זו אולי הוכחה שזה בסדר מבחינתם, לא?
זה עד 30.11לא הבנתי.
למרות שאין לי בעיה להעביר גם את של מחר.
בדצמבר אין?זה עד 30.11
ממש לאאיך זה עובד רואים מי העביר את ההטבה?
תודהשלחתי
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים