דרוש מידע עוד 48 שעות לתעריף המוזל לדרכון חדש/חידוש דרכון

• הוסף לסימניות
1645913295850.png

• הוסף לסימניות
אם אבד לי הדרכון איך אני יכולה לחדש דרך האתר?
ולקבל עד הבית בדואר.<?

• הוסף לסימניות
האם רכישת דרכון זמני יותר יקר ?עם תוספת במחיר? או שזה חלק מהזמנת הדרכון?

• הוסף לסימניות
האם רכישת דרכון זמני יותר יקר ?עם תוספת במחיר? או שזה חלק מהזמנת הדרכון?
דרכון זמני אכן יקר יותר (בפרט אם עושים אותו בנתב״ג ולא בלשכה), ובנוסף דרכון כזה בתוקף רק עד שנה ככה שזה באמת לא רווחי אלא אם חייבים בלית ברירה.

• הוסף לסימניות
כמה זה ללא הנחת חורף??
כמה אני אפסיד אם לא אזמין ואשלם כעת?

• הוסף לסימניות
כמה זה ללא הנחת חורף??
כמה אני אפסיד אם לא אזמין ואשלם כעת?
בערך 115 ש״ח, אבל אם את משלמת החודש ומזמינה תור החודש, ושהתוריהיה רק עד לסוף אפריל את עדיין יכולה להנות מההנחה, אבל הם ממש קפדנים אם מגיעים ב 1/5 תצטרכי לשלם מחדש ולא רק להשלים את הסכום לגבוה.

• הוסף לסימניות
לתשומת לבכם, לאור הביקוש הרב לתורים עבור חידוש דרכונים,ישראלים המחזיקים בדרכון זר, יורשו לצאת עם דרכונם הזר באופן חד פעמי. בתקופה זו אין צורך לקבוע תור לחידוש הדרכון. הנחיה זו תהא בתוקף עד סוף חודש מאי 2022.

• הוסף לסימניות
לכל אלו שהאתר לא עבד להם בבירור עם נציג הם אמרו שבאמת יש בעיה באתר ואפשר לבקש החזה כספי כאן:
https://forms.gov.il/globaldata/get...x?formType=<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
או
https://govforms.gov.il/mw/forms/<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה