דרוש מידע עוזבת את העבודה

• הוסף לסימניות
המזכירה בקופת חולים סיפרה לי שמעסיק התקשר אליהם לשאול כמה זמן עובדת היתה במרפאה כי הם נתנו לה אישור על ביקור במרפאה בשביל שעות הריון, והוא חשד שלא כל הזמן היא היתה במרפאה....... הזוי
גועל נפש של מעסיק

• הוסף לסימניות
אפשר לכתוב על הבוסים ספרים,
אבל הבוסית שלי עוקפת את כולם...
אני עובדת 8 שעות שמתוכם חצי שעה חוקית אני בהפסקה -לארוחת צהריים
ועוד 10 דקות חוקית לארוחת בוקר
והיא לא מסכימה ללכת לשירותים היא אומרת יש לך הפסקה אישית של ה10 דקות תחליטי אם זה לאוכל או לשירותים,

• הוסף לסימניות
מה הבעיה לקחת ימי חופשה?
[חייבים להיות חולים או לשקר??

• הוסף לסימניות
זה לא חוקי לקחת חופשה על חשבון העובד?
אם עובד לא מגיע לעבודה וגם לא משלמים לו- זה בסדר, נכון?
אז למה שהעובדת לא תלך לעבודה החדשה ומשם תקבל את המשכורת ופשוט לא תגיע לעבודה הקודמת רק שזה יהיה על חשבונה.

• הוסף לסימניות
אפשר לכתוב על הבוסים ספרים,
אבל הבוסית שלי עוקפת את כולם...
אני עובדת 8 שעות שמתוכם חצי שעה חוקית אני בהפסקה -לארוחת צהריים
ועוד 10 דקות חוקית לארוחת בוקר
והיא לא מסכימה ללכת לשירותים היא אומרת יש לך הפסקה אישית של ה10 דקות תחליטי אם זה לאוכל או לשירותים,
כבר אין לי מה להגיד:mad::mad::mad::mad::mad::mad:
יש לה בוס מעליה או שהיא בעלת העסק?
לא חוקי בעליל, מאיפה הרעיונות האלו?????

• הוסף לסימניות
אז למה שהעובדת לא תלך לעבודה החדשה ומשם תקבל את המשכורת ופשוט לא תגיע לעבודה הקודמת רק שזה יהיה על חשבונה.
כי עזיבת עבודה ללא הועדה מוקדמת מספיק, גורם לקיזוז ותשלום מצד העובד

• הוסף לסימניות
איזה כיף להיות עצמאי יש תודה אלוקים נראה מפה שלהיות שכיר זה עבדות

• הוסף לסימניות
על ימי חופשה היא גם לא תסכים,
כי היא צריכה אותי פה בעבודה...

כבר אין לי מה להגיד:mad::mad::mad::mad::mad::mad:
יש לה בוס מעליה או שהיא בעלת העסק?
לא חוקי בעליל, מאיפה הרעיונות האלו?????
יש כמה מעליה כולם יודעים מי זה כי כל אחת שעוזבת מעבירה את זה להנהלה,
אבל היא כזאת מפחידה שגם מי שמעליה לא אוהב להתעסק איתה..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה