התייעצות עוזרים דחוף לבחורה שלא התקבלה לסמינרים עקב רישום מאוחר

• הוסף לסימניות
לכן אני מנסה לברר על סמינרים שמציעים להם.
מדובר על משפחה שמורה צנועה חסידית לא מוכרת שעברה דירה ממקום מרוחק לירושלים ואף סמינר מהמוכרים לא מסכים לקבל.
ביקשו לי בירור יסודי על בנות הדסה.
מידע שלילי לתועלת רק באישי

• הוסף לסימניות
בנות הדסה סמינר מהמם!!!
אבל חשוב שידעו- חוצניק מאוווד, בעיקר אמריקאיות
לא לכולן זה מתאים...
מה שחשוב שזה שמור מאוד, קטן וחמים.

• הוסף לסימניות
בנות הדסה סמינר מהמם!!!
אבל חשוב שידעו- חוצניק מאוווד, בעיקר אמריקאיות
לא לכולן זה מתאים...
מה שחשוב שזה שמור מאוד, קטן וחמים.
כל מילה אבל סמינר ממש טוב

• הוסף לסימניות
תודה רבה.
מבחינת השמור מה שמור למשל?
וכן חוצניקים מאוד..אז לממ שלא מדבר אנגלית אין מה לעשות שם?

• הוסף לסימניות
זה שמור בהחלט, אבל פתוח כדרך האמריקאים
לגבי מי שלא מדבר אנגלית...
יש שם כמה ישראליות. אבל אני חושבת שאני בתור ישראלית מובהקת, לא היה לי הכי כיף להכנס לסמינר שוקק אמריקאיות. ששפת האנגלית מתגלגלת שם, והמנטליות שונה כל כך ממה שהורגלתי...
אבל זה מאוד תלוי בבת בעצמה.
שפע הצלחות!!

• הוסף לסימניות
לעיריה, לאגף חן חרדי, לורדית או למשעלי ומציגים את הבעיה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה