עוזרת בית - כמה משלמים?

• פותח הנושא imb
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אצלנו בצפון רוב העוזרות היהודיות שאני מכירה לוקחות 35 ש"ח לשעה אבל כבר נתקלתי באחת שהחליטה לקחת 200 ש"ח גלובלי ועבדה 3 וחצי שעות (ועוד רמזה שהיא רוצה תוספת על המרפסת... - לא נרמזנו!).
אני יודעת שיש עוזרות שלוקחות גם 40 ש"ח וזה נשמע לי עדיין סביר.

• הוסף לסימניות
גינגית, תודה. חשוב לי דווקא אחת 'משלנו'.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גפ"ן;644511:
ציפיתי שתעני לי אשדוד או ב"ב,
ב"ב-כולם בני תורה, אז א"א לקחת יותר
אשדוד- העיריה מסבסדת...

העיריה לא מסבסדת שקל..... (לנו בכולופן...)

ומצטרפת להערה בנוגע להתבטאות על העוזרת האתיופית, גמלי זה מאד צרם! לא מדברים ככה על יהודים!

• הוסף לסימניות
גפן, אל תשלחי לי את העוזרת שלך, כי אין לי כסף לשלם לה :). כתבתי כבר לעיל מה הפתרון שאני מצאתי, לא אמרתי שהוא מתאים לכל אחת.
עדיין אני חושבת שזכותה של כל אחת לגבות בעד עבודתה את השכר המקובל בשוק, וכשיש הצע מועט מול ביקוש מרובה השכר עולה ועולה. כלל אלף בכלכלה קפיטליסטית. זה לא הופך אף אחת לגנבת, מי שלא מתאים לה, כמוני, יכולה פשוט שלא להעסיק.
מתי ירדפו ככה אחרי גרפיקאים? ;)

• הוסף לסימניות
אצליינו בשכונה ממש לא חרדית לוקחים 45

כשהייתי צעירה הייתי עושה גם ככה. שילמו לי 200 שקל גלובלי על כל הבית והייתי מסיימת בשעתיים וחצי.
זה תלוי בחריצות של העובדת.

• הוסף לסימניות
מי, אולי את במקרה מב"ב?
(בפרופיל כתוב אזור המרכז..)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מי;644465:
גפ"ן, אני לא רואה בזה סחיטה או פשע. חוק אחד פשוט: הצע מול ביקוש.
אגב, למי שאין כסף לשלם -
שמעתי פעם עצה ממישהי שלי היא מאד התאימה: לקחת נערה לעבודות בית קלות בלבד. את משלמת חצי מחיר, ומקבלת בתמורה עזרה בכלים, כביסה, גיהוץ, סדר, טאטוא וכדו'.
השטיפה נשארת בשבילך... אבל לפעמים זה שווה.

מי, הרעיון מצא חן בעיני - כמה את משלמת לשעה, ובת כמה הנערה הנחמדת?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גפ"ן;644502:
ידוע שהרומנים גנבים..

חוץ מזה כבר כתבתי לעיל ערך גויה

לא יודעת מה ידוע, אבל העוזרת הספיציפית הזאת מנקה מדהים ומאד מאד יסודי, אין סיכוי לבקש ממנה לשעה נוספת היא פשוט תפוסה כל השבוע

• הוסף לסימניות
הנערה בת 17, ואני משלמת 21 ש"ח לשעה + נסיעות.

• הוסף לסימניות
מי - נראה לי שהייתי מאמצת את הרעיון!
אם יש לך או למישהי המלצה אשמח לקבל באישי.

• הוסף לסימניות
אני פשוט פרסמתי מודעת מילים קטנה במקומון, במדור "דרושים".
אפשר גם לתלות מודעה ליד סמינרים, כמובן מהסוג שנראה לך מתאים.
ברור שלא לכל בחורה יתאים הרעיון.

• הוסף לסימניות
אני משלמת 35 לשעה.
עוזרת דתית.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י GRN;644512:
גב' גפן. אמנם יש חשש על יהדותם של עולי אתיופיה, אבל זה לא מצדיק לדבר כך כלפיהם. חוצמזה, אף אחד לא הכריח אותך לקחת עוזרת בית, ובמיוחד לא את אלה שלוקחות 50 לשעה.
טוב, אז אני מבינה ממך שלא הובנתי כראוי. החלוקה שלי היא על עוזרת חרדית/יהודיה לעומת גויה, תגובתי נגזרה מכך שהעוזרת שאני נתתי עליה דוגמא הודיעה שאם רוסיות גויות לוקחות כך לה בוודאי מגיע. א"כ, כעת כל מי שקראת רוסיה, אתיופית רומניה, מבחינתי דברת על גויה.
ח"ו, לא יעלה על הדעת שאזלזל ביהודיה מכל מקום שהוא ע"פ הגלובוס.
בענין מי שכתבה על צבע העור, לא שמתי אייקון כמו בשורה שמעליו, אבל אני חושבת שרוח ההודעה היתה מאד מאד ברורה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מי;644526:
הנערה בת 17, ואני משלמת 21 ש"ח לשעה + נסיעות.
גם אני הספקתי לברר את נושא העסקת בחורה בסגנון שתארת, התוצאה: 30 לשעה+נסיעות. ושמעתי מכל המעסיקות "אבל שתדעי, בחורה זה לא אשה, שלא יהיו לך ציפיות"
יש לך מחיר מצוין.את מרוצה מהעבודה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גפ"ן;644672:
גם אני הספקתי לברר את נושא העסקת בחורה בסגנון שתארת, התוצאה: 30 לשעה+נסיעות. ושמעתי מכל המעסיקות "אבל שתדעי, בחורה זה לא אשה, שלא יהיו לך ציפיות"
?
סליחה שאני קוטלת את כל המעסיקות למיניהן, אבל בתור בחורה היה לי הרבה יותר כח פיזי מאשר מה שיש לי עכשיו, אחרי ארבע לידות עם שנת לילה קטועה.
איזו תיאוריה מגוחכת! מה גם שבמציאות אני יודעת שאלה עם האמביציה עובדות מעולה! (תמיד יש לך, גם בנשים וגם בבנות את אלה המוצלחות ואלה הדפוקות. איך אומרים? אלה החיים)
ואגב, גפן, הבנתי מאוד לליבך. את מרגישה שסוחטים את כספך בלי רחמים ובלי הצדקה. אמנם מעל הפורום זה נשמע קצת מוקצן, אבל אני מנסה לחשוב מה הייתי מרגישה אם כל הסביבה שלי הייתה משלמת כזה מחיר ולי לא הייתה נשארת שום ברירה.
אני גם מאמינה שיש לך עליה טענות לא מהיום (על ערב פסח זה באמת מקפיץ)

• הוסף לסימניות
אני חושבת שהמחיר תלוי במקום המגורים. בעוד שבירושלים עוזרות עולות הון, בבני ברק פחות, ובצפון בהרבה פחות. כמו שמי אמרה ענין של הצע וביקוש.
בדרך כלל עוזרות גויות הן יעילות מאד, רק שצריך עין פקוחה. אצלנו עוזרות לוקחות בין 30 ל45 ש"ח. כשהרווח זה 35 לשעה +נסיעות.

• הוסף לסימניות
ביתד נאמן התפרסמה היום כתבה בנושא הנ"ל

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י obyektiv;644829:
ביתד נאמן התפרסמה היום כתבה בנושא הנ"ל
אם תוכלי לסרוק ולהעלות את הכתבה, אשמח מאד.
אני לא מנויה, ואין לי גם מישהו מנוי בבנין.
תודה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גפ"ן;644672:
יש לך מחיר מצוין.את מרוצה מהעבודה?

נכתב ע"י רות מיכל;644825:
אני חושבת שהמחיר תלוי במקום המגורים. בעוד שבירושלים עוזרות עולות הון, בבני ברק פחות, ובצפון בהרבה פחות. כמו שמי אמרה ענין של הצע וביקוש.
בדרך כלל עוזרות גויות הן יעילות מאד, רק שצריך עין פקוחה. אצלנו עוזרות לוקחות בין 30 ל45 ש"ח. כשהרווח זה 35 לשעה +נסיעות.

רות מיכל הסבירה לך את עניין המחיר...
את מירושלים?

לגבי הציפיות - אכן, בחורה זה לא אשה. אולי פיזית יש לה יותר כוח, אבל היא הרבה פחות מיומנת. הנמכתי ציפיות, ואני מרוצה ממה שיש. זה בטח הרבה יותר טוב מכלום.

• הוסף לסימניות
לא חושבת שזה קשור ל"בחורה" או "אשה" אלא למישהי שמנהלת בית או מישהי שלא...
היתה לי עוזרת בית מעל גיל 40 שהתחתנה לפני שנה, תאמינו לי שהיא לא ידעה איך לנקות כמו שצריך ושבחורה שקצת עוזרת בבית היתה מנקה טוב יותר...
לדעתי, בחורות כדאי לקחת לעבודות כמו גיהוץ - כי בדר"כ הן לא יכולות להתחייב על זמנים קבועים בעקבת לימודים, מבחנים וכו'.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה