עוזרת בית - כמה משלמים?

• פותח הנושא imb
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י מי;645264:
רות מיכל הסבירה לך את עניין המחיר...
את מירושלים?

לגבי הציפיות - אכן, בחורה זה לא אשה. אולי פיזית יש לה יותר כוח, אבל היא הרבה פחות מיומנת. הנמכתי ציפיות, ואני מרוצה ממה שיש. זה בטח הרבה יותר טוב מכלום.

אני לא מירושלים ואימי מירושלים ומשלמת 40 לשעה + נסיעות והעוזרת לא מבריזה לה ומנקה כמו שצריך. אמי אגב, מזועזעת מהמחיר שאני נדרשת לשלם.
קראתי את הכתבה ביתד וכל מילה פנינה. רק היה חסר שם טלפון של "המטה למאבק בבהלת העוזרות"...
אני חושבת מה אפשר לעשות כדי שכולם ישמעו על התופעה ויטו כתף לפעילות בעד החזרת השפיות לענף משק בית.
אולי פליירים בת.ד. בכל הריכוזים החרדיים:confused:
בכל אופן לא כולם רואים את פרוג ולא כולם קוראים יתד..
מה אתם אומרים?

אגב אני מצטטת מתוך הכתבה כמה עיקרים לשינון ותיקון:
משפטים להוטים שלא רצוי לומר לעוזרת:
  • מה הייתי עושה בלעדייך?
  • כל השבוע חיכיתי לך
  • את חייבת להגיע, בניתי עליך
  • היו לי הרבה עוזרות, אבל אף אחת לא ניקתה כמוך
  • אם את לא באה אני קורסת
  • מצידי, תבואי ביום ראשון, בעשר בלילה, העיקר תבואי
  • כולם מחפשים פה עוזרת, קשה למצוא.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ;646439:
מה אתם אומרים?

אגב אני מצטטת מתוך הכתבה כמה עיקרים לשינון ותיקון:
משפטים להוטים שלא רצוי לומר למעצבת גרפית:
  • מה הייתי עושה בלעדייך?
  • את חייבת לקבל את העבודה הזו, בניתי עליך
  • ניסיתי כבר כמה מעצבות, אבל מאף אחת לא הייתי מרוצה כמוך
  • אם את לא מעצבת לי את הפלייר הזה - אני ממש בבעיה
  • מצידי, תעשי את העבודה הזו עד אמצע הלילה, העיקר תעשי אותה
  • כולם מחפשים מעצבת באמת טובה, קשה למצוא.

:confused:
הולך???

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה