עזרה עוזרת בית קבועה בירושלים

• הוסף לסימניות
מחפשת עוזרת בית קבועה בירושלים
אחת יסודית ונקיה אמינה וחרוצה
שהבית אח"כ נוצץ!!
עדיפות ליהודיה
עדיפות גדולה לחרדית
בנוסף אשמח לשמוע מה המחירים המקובלים בירושלים...

• הוסף לסימניות
דוקא אני מעדיפה פיליפנית או משהו כזה
חרדית בעיני פחות נעים להעביד..
אם יש למישהי רעיון (גם בירושלים) אשמח..

• הוסף לסימניות
מצטרפת לבקשה, מחפשת עוזרת בית קבועה
מעונינים לשלם שכר יפה מאד!
למי פונים? יש המלצות?

• הוסף לסימניות
אשמח גם מאד מאד!!
ממש דחוף לי ביותר
בירושלים
העיקר שתהיה חרוצה ויסודית
יש משהו? עזרה!

• הוסף לסימניות
אין לי מושג מי זה! קבלתי במייל:

שלום אני שרה בת 22. עובדת בניקיון מנקה ביסודיות, חריצות ואמינות. המחיר לשעה 80-85, לפרטים צרו קשר 0535296388‎​

• הוסף לסימניות
יש מישהי שאני מכיר מאוד מקצועית מנקה יסודי היא לוקחת מאה עשרים שקל לשעה
אם זה רלוונטי אפשר לפנות אלי.

• הוסף לסימניות
עוזרת בית חרדית:0527131204 לא מכירה אותה אישית

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
יש מתווך מנקות בשם זאב, 70 שח לשעה. מי שרוצה את המספר שתכתוב לי ואכתוב לה בל"נ בפרטי.

• הוסף לסימניות
@קנגה
אשמח לקבל את המספר של תיווך עוזרות
ואין לי פרטי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה