עוזר כנגדה

• הוסף לסימניות
נפתח דיון:)

איך מצלמים עם התאורה הצבעונית על הרקע השחור בלי שיראו קמטים בכלל ובלי פוטושופ?
יש דבר כזה?

• הוסף לסימניות
:)פשוט מותחים את הרקע במקום עליו התאורה מכוונת

• הוסף לסימניות
ממש לא פשוט. אני מדברת כבר אחרי שמתחו ועדיין רואים.
ניסיתי להרחיק אותו מהבד ניסיתי לקרב לא מצאתי נוסחה.
תמיד נשאר עובדה במחשב

שים לב בתמונה פה רואים קמטים ועל זה אני מדברת.

• הוסף לסימניות
עוד קופירייטר מבוזבז על פלאשים ;)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י השקעה;1293952:
:D
הכלה יותר פוטוגנית
עליה יש צו איסור פרסום :)
תודה רבה על העבודה המעולה ...

נכתב ע"י צילומית;1293784:
נפתח דיון:)

איך מצלמים עם התאורה הצבעונית על הרקע השחור בלי שיראו קמטים בכלל ובלי פוטושופ?
יש דבר כזה?
תאורה שמגיעה מהצד מבליטה כל קמט, גם בבד מתוח וחלק.
בשביל למנוע או למזער את זה צריך להעמיד את הפלאש ממול, ככל שהפלאש יהיה צידי יותר ההבלטה תהיה גדולה יותר.
צילום בעומק שדה קטן, יטשטש את הקמט, ולטעמי קטמי האור אפילו יתרמו לרקע ...
אוכל לשלוח לך תמונה של הכלה שצולמה בעומק שדה קטן (200 מ"מ וצמצם פתוח יותר) הרקע שם נראה הרבה יותר טוב.
בכל מקרה לא עורכים בפוטושופ עשות תמונות חתונה :)

• הוסף לסימניות
ולכן אני לא מצלמת עשרות תמונות עם כתם צבע.
ראיתי תמונות מאחורי הקלעים של כל מיני צלמים שהפלאש עומד מהצד ולכן התחלתי משם,אני מאמינה שאגיע לזה בסוף השאלה רק כמה הדרך ארוכה.

אשמח שתשלח לי תמונות של הכלה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה