עוז קרמיקה או אליצור טופולסקי

• הוסף לסימניות
שלום וברכה,
במסגרת קנית דירה בפרויקט,
הגענו כעת לשלב בחירת הריצוף והכלים הסניטריים.
נתנו לנו אפשרות בחירה בין אליצור טופולסקי לעוז קרמיקה,
אשמח לשמוע חוו"ד היכן כדאי יותר לסגור?
הן מבחינת שירות, מחיר, איכות ומבחר.
תודה!

• הוסף לסימניות
שתהים נקראים איכותיים ומעולים.
נראה לי שעוז השירות יותר מוצלח, ואולי גם המחירים.

• הוסף לסימניות
השירות בעוז היה מושלם (הגענו גם מפוריקט).
היו מקצועיים ואדיבים ואפילו ירדו יפה במחיר ונתנו מתנות.

• הוסף לסימניות
עוז נראה לי קשור היום לאינסייד
כדאי לברר מולם.

• הוסף לסימניות
השירות בעוז היה מושלם (הגענו גם מפוריקט).
היו מקצועיים ואדיבים ואפילו ירדו יפה במחיר ונתנו מתנות.
אנחנו קנינו עכשיו את הריצוף והקרמיקה ב"עוז קרמיקה". אחרי שהסתובבנו בהמון חנויות כי חיפשנו גוון מאד ספציפי לקיר המרכזי ובמחיר יחסית שפוי. מצאנו שם ב-ד-יו-ק את מה שרצינו ובמחיר הוגן יחסית.
השירות מצוין.
עשו לנו איזה הנחה מסויימת אבל לא יצאנו עם שום מתנה כלשהיא...:rolleyes:

• הוסף לסימניות
שכחתי לציין שקנינו ריצוף לא לכל הבית אלא רק לח.אמבטיה.

• הוסף לסימניות
אנחנו קנינו עכשיו את הריצוף והקרמיקה ב"עוז קרמיקה". אחרי שהסתובבנו בהמון חנויות כי חיפשנו גוון מאד ספציפי לקיר המרכזי ובמחיר יחסית שפוי. מצאנו שם ב-ד-יו-ק את מה שרצינו ובמחיר הוגן יחסית.
השירות מצוין.
כנראה המתנה תלויה הגודל העסקה.
קנינו שם ריצוף לכל הבית פלוס חיפויים לקירות רטובים, חדרי אמבטיה ושרותים. בקצור...

• הוסף לסימניות
מניסיון עוז לוקחים בהליכה את אליצור טופולסקי.
בעיקר מבחינת השירות, ונדמה לי שגם המחירים.
בטופולסקי ממש לא נהנינו מהשירות, לא מידי נחמדים ולא נותנים מידע על שום דבר.
בעוז יש שירות מצוין.

• הוסף לסימניות
מניסיון עוז לוקחים בהליכה את אליצור טופולסקי.
בעיקר מבחינת השירות, ונדמה לי שגם המחירים.
בטופולסקי ממש לא נהנינו מהשירות, לא מידי נחמדים ולא נותנים מידע על שום דבר.
בעוז יש שירות מצוין.
תודה לך ממש!
את יודעת להמליץ לי עם מי כדאי לשבת ולעבוד?
השירות מצוין.
תודה גם לך!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה