- הוסף לסימניות
- #2,001
נערך לאחרונה ב:
בג'ימייל?אני שלחתי מייל לכתובת הזאת וקיבלתי החזר
mida.events.effectעם הסיומת אסור לפרסם מייל
אני יודעת ועדיין אין החזרזה מופיע בשם חסד של ברזל
את יכולה לתת לי את הסיומת?אני שלחתי מייל לכתובת הזאת וקיבלתי החזר
mida.events.effectעם הסיומת אסור לפרסם מייל
mida.events.effectאת יכולה לתת לי את הסיומת?
תכתבי עם רווח או משהו,
חייבת לטפל בזה,
תודה רבה
שלחתי לכתובת הזו אתמול אבל עד עכשיו לא ענו,mida.events.effectgmail.com
אני לא יודעת קבלתי מחברים,שלחתי לכתובת הזו אתמול אבל עד עכשיו לא ענו,
מי זה בדיוק?
אין לי מושג. אבל נראה לי היה פה או באשכולות אחרים כאלה שאחראים על הארוע הזה. אולי תנסי למצוא אותם?חייבת עזרה, רק עכשיו גיליתי את זה אבל בתאריך 4/8 רכשתי 2 הזמנות לעולים לירושלים
אחת על סך 210 אחת על סך 480,
היתה לי טעות במספר הכרטיסים אז ביטלתי מיד את הכרטיסים ורכשתי 3 הזמנות חדשות,, בדקתי גם שההזמנה מבוטלת,
גם כתבתי לכרטיספון ביצירת קשר שביטלתי,
ראוי למיין שלא קיבלתי מייל על הביטול אבל כשניסיתי להכנס שוב לביטול עם מספרי ההזמנות היה כתוב שההזמנה מבוטלת,
ראיתי שציינו כאן שלוקח זמן לקבל את ההחזרים אז הנחתי לזה ושכחתי,
היום אני עוברת על החודשים האחרונים ורואה שאין החזר!!!!
בנוסף אני לא מוצאת את המייל עם מספרי ההזמנה מה עושים???????
חויבתי מחסד של ברזל ואין שום זיכוי!!
השגתי מישהו, אבל אחרי ששאל כמה כרטיסים צריכה לקבל הוא לא מגיב כמה ימים,אין לי מושג. אבל נראה לי היה פה או באשכולות אחרים כאלה שאחראים על הארוע הזה. אולי תנסי למצוא אותם?
אולי במה כהלכה?
אולי בעריית ירושלים מישהו יידע להפנות אותך?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים