אטרקציה עולים לירושלים תשפ"ג

מצב
הנושא נעול.
משהו יודע אם הם מזינים את מס' הכרטיס במחשב
כי יש לי 3 כרטיסים שבטעות הזמנתי לבוקר
השאלה אם שמים לב כי צריך להביא רק את מס' ההזמנה
אשמח לתשובה זה ממש דחוף לי
תודה רבה
בדקתי לעצמי ובאמת הם מזינים מס' הזמנה ולפי זה מביאים את כמות הכרטיסים שהזמנתם
לא כדאי לקחת סיכון למי שחושב אחרת ( או למי שמגיע מחוץ לעיר)
אני זקוקה לעוד 3 כרטיסים למחר - שני בצהריים
יש לי כרטיסים לרביעי בוקר
אשמח למענה
זמינה בעיקר בנייד

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
בדקתי לעצמי ובאמת הם מזינים מס' הזמנה ולפי זה מביאים את כמות הכרטיסים שהזמנתם
לא כדאי לקחת סיכון למי שחושב אחרת ( או למי שמגיע מחוץ לעיר)
אני זקוקה לעוד 3 כרטיסים למחר - שני בצהריים
יש לי כרטיסים לרביעי בוקר
אשמח למענה
זמינה בעיקר בנייד
כמה כרטיסים יש לך לרביעי בבוקר? והאם את מעוניינת למכור?

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
מעוניין לקנות 3 או 5 כרטיסים לשני אחה"צ
0527159869

יש לי כרטיסים להיום בבוקר מישהו יודע אולי מתי זה מתחיל (פתיחת שערים)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה