אטרקציה עולים לירושלים תשפ"ד - קיץ 2024

מצב
הנושא נעול.
@ייחיאל, או מי שיודע
מש אשמח לדעת על הסיורים - לאיזה גיל מתאים
והאם הסיור בעיר דוד כולל הליכה במים?
תודה רבה 🙏🏻

יש כאן למשהוא את המספר של ההזמנת כרטיסים לעולים לירושלים 2024?

תודה לך הסתדרתי בסוף כי יש אתר אחד ששם אני יכולה לקנות כרטיסים
וברוב הימים הראשונים הכרטיסים אזלו מהרו להירשם!!!

לא מצליחה להזמין לא מעביר אותי לסליקת אשראי
מישהו יודע

יש לי שבע כרטיסים לשני אחה"צ
משהו רוצה לקנות? או להחליף ביום אחר?
את כולם...
עדיין רלוונטי???
גיסתי קנתה בטעות לראשון אחה"צ.
אשמח מאד אם כן למייל: 8400811 @ GMAIL.COM.
תודה.
או שיש למישהו אחר כרטיסים לשני אחה"צ.
תודה לכל העוזרים

עדיין רלוונטי???
גיסתי קנתה בטעות לראשון אחה"צ.
אשמח מאד אם כן למייל: 8400811 @ GMAIL.COM.
תודה.
או שיש למישהו אחר כרטיסים לשני אחה"צ.
תודה לכל העוזרים
לגיסתי יש 8 כרטיסים לעולים לירושלים אחה"צ ומעוניינת להחליף בכרטיסים ליום שני אחה"צ.
מי שרוצה להחליף נשמח מאד.
אם לא נמצא נמכור את הכרטיסים.
כל המעוניין יצור קשר בטל: 058- 4413099
תודה רבה!!!

לגיסתי יש 8 כרטיסים לעולים לירושלים אחה"צ ומעוניינת להחליף בכרטיסים ליום שני אחה"צ.
מי שרוצה להחליף נשמח מאד.
אם לא נמצא נמכור את הכרטיסים.
כל המעוניין יצור קשר בטל: 058- 4413099
תודה רבה!!!
סליחה, נשמט לי המילה ראשון.
יש לה ראשון והיא מעוניינת בשני.
תודה

מעוניינים לרכוש 13 כרטיסים לעולים לירושלים
יש משהו שמעונין למכור?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה