אטרקציה עולים לירושלים תשפ"ד - קיץ 2024

מצב
הנושא נעול.
מחפשת להחליף 8 כרטיסים מיום חמישי אחה"צ ליום שני בקר או אחה"צ (אפשר גם רק חלק מהכרטיסים)

יש לי 10 כרטיסים של עולים לירושלים ליום ראשון בבוקר
אני מעוניינת להחליף אותם ליום ראשון אחרי הצהריים
הכרטיסים להחלפה בלבד!!!
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי> 052-7604048

אני צריך 3 כרטיסים לא משנה מתי דחוף מאוד ועזרה גדולה לקשר ב 0548426362 רק לא יום שני

יש לי 3 ליום ד- צהריים ורוצה מאוד להחליף ליום שלישי צהריים

אנחנו מעוניינים לקנות כרטיסים לימים רביעי / חמישי הקרובים,
0548486326

למשהו יש להחליף כרטיסים (מינימום 3) מיום חמישי ליום שני בקר או ערב או ערב ביום אחר?

יש לי כרטיס אחד למכירה לראשון בצהריים

למישהו יש 6 כרטיסים לאחד מן הימים אחה"צ ? אם כן אשמח שתפנו למייל myefet2 שטרודל גמייל. תודה

מחפשת להחליף 6 כרטיסים מיום חמישי בבוקר ליום רביעי בבוקר

מחפשת להחליף 5 כרטיסים מראשון אחהצ לחמישי אחהצ
Chaniedes12 בגימייל

יש לי 2 כרטיסים לשני אחרי צהרים
מעוניית להחליף ליום ג צהרים
תודה.

יש לי 4 כרטיסים לרביעי בוקר
מעוניינת להחליף לאחד מהימים אחרה"צ - לא משנה היום
michal77818 שטרודל גימייל וכו

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה