אטרקציה עולים לירושלים תשפ"ד - קיץ 2024

מצב
הנושא נעול.
גיל שנתיים

אמורים לקבל כרטיסים למייל או רק אישור הזמנה ?

הזמנתי בפעם הראשונה, ולמרות כל הצדיקים שטרחו מתוך כביכול ידיעה ברורה להזהיר על עוקץ מטורף, להפחיד ולספר שגוזלים את האשראי ונפלתי לעוקץ ושאר מרעין בישין וצחקו עלי בלגלוג גדול, המתנתי בסבלנות וקיבלתי אישור למייל, תודה רבה למארגנים,
ואם יש נסיעות מאורגנות ממש יבוא לתועלת ואשמח לדעת מראש כי זה סדר יום אחר תודה רבה.

🏆 *גם השנה "עולים לירושלים"!* 🏆

*עיריית ירושלים מזמינה אתכם להפנינג הגדול ביותר למשפחה החרדית שייערך בבנייני האומה בירושלים!*

🪂 יותר אקשן
🏇 יותר אטרקציות
🤹‍♂️ יותר חוויות
🎬 יותר מופעים

🎟️ מחיר כרטיס 20 ₪ בלבד! 🎟️

📞 חייגו עכשיו >> 02-30-24-900
💻 או באתר tickets.yeda-phone.co.il

⏱️ *מהרו להזמין, מספר המקומות מוגבל!* ⏱️
Screenshot_20240813-212036_WhatsApp.jpg
Screenshot_20240813-212036_WhatsApp.jpg

איך אני יודעת איזה הופעה יש כל יום ?
האם כל הימים אותה הופעה בשתי פעמים? בוקר וצהרים

קניתי
כתוב לי תשלום
ואח"כ מלא שורות באנגלית
מה זה אומר?
איך אני יודעת שהתשלום התקבל?

בטעות הזמנתי לחמישי בוקר 5 כרטיסים ,האם מישהו מעונין לקנות את זה ממני?
או מישהו יודע על אפשרות ביטול?

למי שמשתמש בכרום ולא מצליח להשלים תשלום, תנסו בדפדפן אחר הכרום חוסם את החלק של התשלום, ככה בכל אופן אצלי

אשמח לדעת מהמומחים ובעלי הנסיון..
האם יש מצב שכרטיסים יאזלו?
אנחנו מאד רוצים להגיע אבל עדיין לא מתוכננים ולא רוצים לסגור על יום
האם כדאי לחכות?
או לא מומלץ?

אשמח לדעת מהמומחים ובעלי הנסיון..
האם יש מצב שכרטיסים יאזלו?
אנחנו מאד רוצים להגיע אבל עדיין לא מתוכננים ולא רוצים לסגור על יום
האם כדאי לחכות?
או לא מומלץ?
לקנות אח"כ תמצאו בקלות למי למכור

האם יהיו סיורים בירושלים עצמה?
לא מצליחה להבין מהמודעה.

למי שמשתמש בכרום ולא מצליח להשלים תשלום, תנסו בדפדפן אחר הכרום חוסם את החלק של התשלום, ככה בכל אופן אצלי
עוד אפשרות בגלל הכרוםשאין אפשרות להשלים תשלום אני הקטנתי את המסך בכרטיסיה למעלה ואז היתה אפשרות..

כשתפתח המכירה רישמית תקבלו לכאורה את הדברים למייל
עשיתי הזמנה בשעתו כשהאתר היה פתוח
לא קיבלתי כלום למייל,
באשראי ירד לי חיוב (למינהל קהילתי -רמת שלמה)
שלחתי פניה בצור קשר באתר במיידי
וגם אח"כ
ללא תגובה,
מה אמורים לעשות? להכחיש עיסקה?

עשיתי הזמנה בשעתו כשהאתר היה פתוח
לא קיבלתי כלום למייל,
באשראי ירד לי חיוב (למינהל קהילתי -רמת שלמה)
שלחתי פניה בצור קשר באתר במיידי
וגם אח"כ
ללא תגובה,
מה אמורים לעשות? להכחיש עיסקה?
אנחנו קיבלנו ביום שני את האישור
תבדקו במייל או בספאם

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה