אטרקציה עולים לירושלים תשפ"ד - קיץ 2024

מצב
הנושא נעול.
כל יום יש את כל ההופעות גם בבוקר וגם אחה"צ
תוכל לענות לי מה אני אמורה לעשות?
הזמנתי כשהאתר היה פתוח לזמן קצר,
לא קיבלתי כלום למייל, גם לא המשך,
החיוב ירד באשראי,
הכחשת עיסקה?
כמובן שאין מענה במוקד

כנראה ש
אשמח לדעת מהמומחים ובעלי הנסיון..
האם יש מצב שכרטיסים יאזלו?
אנחנו מאד רוצים להגיע אבל עדיין לא מתוכננים ולא רוצים לסגור על יום
האם כדאי לחכות?
או לא מומלץ?
בלי להתיימר, כנראה שיאזלו אולי אפילו היום

תפנו בפרטי
תוכל לענות לי מה אני אמורה לעשות?
הזמנתי כשהאתר היה פתוח לזמן קצר,
לא קיבלתי כלום למייל, גם לא המשך,
החיוב ירד באשראי,
הכחשת עיסקה?
כמובן שאין מענה במוקד

מוכנה להתנדב בעניין
(מקווה שזה בסדר...)

עזרה גדולה -
קנינו 13 כרטיסים לעולים לירושלים בתאריך כ''א באב בבוקר, ועכשיו נודע לנו שלא נוכל להגיע.
אם מישהו מוכן לקנות מאיתנו אפילו חלק נשמח מאד.
rivki56 בג'ימייל

עזרה גדולה -
קנינו 13 כרטיסים לעולים לירושלים בתאריך כ''א באב בבוקר, ועכשיו נודע לנו שלא נוכל להגיע.
אם מישהו מוכן לקנות מאיתנו אפילו חלק נשמח מאד.
rivki56 בג'ימייל
תקנו עכשיו אחרים
עוד שבוע יפתח פה אשכולות של ביקוש כרטיסים
ובטוח תמכרו

יש למישהו את התכנייה מה יש השנה?
עולים-לירושלים-9.jpg

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה