אטרקציה עולים לירושלים תשפ"ד - קיץ 2024

מצב
הנושא נעול.
מעונינית להחליף 8 כרטיסים , קניתי לשלישי בצהרים, ואני רוצה ללכת בשני או רביעי.
עדיין רלונטי?
קנית לשלישי אחה"צ?
לי יש לשני ורביעי
ואני רוצה לשלישי אחרי הצהרים (צריכה בעיקרון 10 כרטיסים)

עדיין רלונטי?
קנית לשלישי אחה"צ?
לי יש לשני ורביעי
ואני רוצה לשלישי אחרי הצהרים (צריכה בעיקרון 10 כרטיסים)
רלוונטי, לא משנה לי שני או רביעי אבל יש לי רק 8 , לשלישי צהרים , מתאים?

זקוק בדחיפות ל8 כרטיסים לכל יום חוץ מיום שלישי 0556772961 תודה רבה
אפשר יותר מ8

יש למישהו פה כרטיס אחד ליום חמישי בצהרים
דחוףףףף
לשלוח מייל
dina.a.98765 @ gmail.com {בלי רווח}

זקוק ל 7 כרטיסים לא משנה באיזה יום עדיפות לצהריים זמין במייל smwlspyr27 @ gmail.com או בפלאפון 0556706593 תודה מראש!

מחפש 8 כרטיסים להשבוע או לשבוע הבא אשמח לקנות 0548052097

אשמח לקנות כרטיסים 5-7 כרטיסים לא משנה מתי
0548402946

יש לנו 9 כרטיסים ליום שני אחה"צ
מעוניינים להחליף לשלישי או רביעי אחה"צ
בטל 050-4141729

מעוניין ב-5 כרטיסים לשבוע הבא
0527639843
dudi9843

אני ממש אשמח ל2 כרטיסים. לא משנה מתי.
ybr9637:)gmail.com

יש לי שלושה כרטיסים ליום שני בוקר, אשמח למכור.
צרו קשר ב - michals4077 גימייל

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה