אטרקציה עולים לירושלים תשפ"ד - קיץ 2024

מצב
הנושא נעול.
הקפצה
מעוניין להחליף 4 כרטיסים מיום ראשון ע=אחרי צהריים
ליום אחר אחרי צהריים 0556766973

גם אני מעוניינת, יש לי 3 כרטיסים למחר בראשון בוקר וחסר לי עוד כמה,
אם לא אצליח לקנות, אשמח להחליף את זה ליום אחר,
נחכה עד 1:00 בלילה. אם לא אצליח לא לקנות למחר, ולא להחליף ליום אחר- אני מוכרת את זה

נערך לאחרונה ב:
מקפיצה..
מחפשת להחליף 6 כרטיסים מיום חמישי בבוקר ליום רביעי בבוקר
תודה

גם אני מעוניינת, יש לי 3 כרטיסים למחר בראשון בוקר וחסר לי עוד כמה,
אם לא אצליח לקנות, אשמח להחליף את זה ליום אחר,
נחכה עד 1:00 בלילה. אם לא אצליח לא לקנות למחר, ולא להחליף ליום אחר- אני מוכרת את זה
אם את לא מוצאת להחליף
אנחנו ממש נשמח לקנות את הכרטיסים של מחר
0527172812 אפשר גם וואצאפ

מאיזה גיל צריך כרטיס ?
וכמה עולה כל כרטיס ?

יש לי למחר לאחה"צ 5 כרטיסים לעולים לירושלים.
אני רוצה להחליף ליום אחר (לא יום חמישי) או למכור.
YAFFILIN - GMAIL.COM
תודה!

יש לנו 7 כרטיסים של שני בוקר / ערב מעוניין להחליף ל7 כרטיסים ליום ראשון צהריים 0548492509

יש לי 5 כרטיסים, יעזור לך להחליף רק 5 לראשון אחרי צהרים?

ה-5 כרטיסים כרגע רלוונטי רק להחלפה (חוץ מחמישי).

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה