אטרקציה עולים לירושלים תשפ"ד - קיץ 2024

מצב
הנושא נעול.
יש מקום ללראות תמונות של הגימבורי לקטנים.

לילדות בגילאי 4 5 6 ישמה לעשות שם?

אז אןלי יש למישהוא למכור לי 4 כרטיסים למחר, לא משנה מתי?

לילה טוב,
מחפשת לרכוש 4 כרטיסים למחר (שלישי) בוקר, למי שיש אשמח ממש .

לי יש רק 3 אחה"צ
ומניסיון של היום אם באים מספיק מוקדם מצליחים לקנות מאנשים במקום עוד כרטיסים

באיזה שעות זה אחה"צ?

יש עוד מישהו שיכול למכור כרטיס אחד למחר אחה"צ?
אני חייבת 4 כרטיסים.
אם יהיה חסר לי 1 אין לי מה לעשות עם כל השאר...

זה בכלל לא נכון. יש לי שני ילדים עם נכות. לאחת אין פטור מתור ולאחד יש. זה תלוי ממש מה הבעיה שבגינה יש כרטיס נכה
זה ממש מוזר. כי בתקנות ביטוח לאומי כתוב שכל ילד המקבל קצבת ילד נכה זכאי לפטור מתור.
תנסי לבדוק את זה מול ביטוח לאומי.

אם יש למישהו למכור 5 כרטיסים להיום אחה"צ או לחמישי (לא משנה בוקר/צהרים) אני אשמח לקנות ממנו

אשמח לשמוע מאלו שהיו שם
מה המצב שם? יש עומס חריג? תורות ארוכים?
ילדים קטנים ימצאו את עצמם?
יוכלו לעלות למתקנים?

ומה הסיורים? איך זה עובד? יוצאים וחוזרים? לאן?

תודה רבה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה