- הוסף לסימניות
אני לא, מה עושים??????????קיבלתי למייל שרשמתי באתר
אני לא, מה עושים??????????קיבלתי למייל שרשמתי באתר
תנסי לבדוק בקידומי מכירות או בספאםאני לא, מה עושים??????????
תודהתנסי לבדוק בקידומי מכירות או בספאם
אין לי מושג מה מעבר לכך
בהצלחה רבה
לי יש 3 כרטיסים לרביעי בצהרייםאולי יש מישהו שמעונין למכור 3 כרטיסים ליום רביעי אחר הצהריים?
אם אתם דואגים לבריאותכם, אז כן!צריך להסתובב עם מסיכות?
אנא תחסכו מתינוקות וילדים ואימותיהם צרחות ויללותמגיל 3
ילד בן שנה יכול או להנות או לפחד
התכוונו כנראה לטריליוני חידקים..לא להגזים
מאות אנשים
לא טריליוני
לא ספרתי.לא להגזים
מאות אנשים
לא טריליוני
ומה תגיד שבאמת יהיה "עומדים צפופים" במהרה בימינו??הרגע חזרנו מ"עולים לירושלים" ואפשר לומר שממש מתקיים שם: עומדים צפופים....
בעז"ה יתקיים אז המשך דברי המשנה: "ומשתחוים רווחים"!ומה תגיד שבאמת יהיה "עומדים צפופים" במהרה בימינו??
אז שיעשו את זה לפחות שבועיים!ב"ה עושים איזה משהו ייעודי לציבור שלנו, והוא מצביע ברגלים....
הייתי בבוקר
דברתי על אחה"צהרגע חזרנו מ"עולים לירושלים" ואפשר לומר שממש מתקיים שם: עומדים צפופים....
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים