קורונה עולם החי חלק שני ~צופים בקרניים~

מצב
הנושא נעול.
גם אנחנו מצטרפים לתודות. מעסיק את הקטנים שעות.

• תודה
Reactions: M:D
הבן שלי כל בוקר בוחר באיזה להתחיל- בתרנגולים או בג'ירפות..
הכי "צחוקים" אצלנו זה הצב עם הצוואר שנראה כמו שקית..

ראינו פעם אחת את חלק ב',
הילדים מתחננים שוב,
ולא מצליחה לפתוח,
יש מצב להעלות שוב?

תודה מראש!

• תודה
אפשר להעלות שוב את חלק ב'?
גם אני אשמח אם יעלו שוב את חלק ב.
יש מצב להעלות שוב?
ולכל המבקשים, העליתי את חלק ב' לג'מבומייל, תודות כמובן ל- @M:D

@M:D אלפי תודות!!! לא האמנתי שכך הילדים יהנו!
אבל הם ממש מבקשים את החיות.....
ד' ישלם שכרך

ולכל אלו שרוצים חלק ג'-כמה פעמים כבר ראיתם את הקודמים? לדעתי אפשר לצפות שוב ושב ולהנות!
בהנאה לכולם

@M:D
שיהיה ברור שהתגובות הללו מעידות על ההצלחה שלך !!
נהנים מכל רגע...
תודה.

• תודה
הכי "צחוקים" אצלנו זה הצב עם הצוואר שנראה כמו שקית..
אצלינו זה החלק הכי מבחיל, שכולם ממש מזיזים עיניים מהמסך:cool:
ולגבי פרק ג', גם אני רוצה! ואני שמחה ממש שנהניתם,
בינתיים אני ממש לא מגיעה לזה...
אז תמשיכו להנות מפרקים א' וב'!
ותודה על כל התגובות והתודות!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה