דרוש מידע עולם הישיבות

• הוסף לסימניות
ראיתי כבה שפורסמה בעיתון משפחה של השבוע על סיקור ישיבות . לאחר קריאתה, אני מרגיש שהכתבה לא מציגה את הדברים בצורה אובייקטיבית ונראית מפלה כלפי הספרדים. דבר שיכול להוביל לרושם מוטעה ולחוסר הבנה של המצב הכולל. אני מאמין שחשוב לסקר את כל הצדדים בצורה הוגנת ומאוזנת, במיוחד בנושאים כה רגישים.

• הוסף לסימניות
ראיתי כבה שפורסמה בעיתון משפחה של השבוע על סיקור ישיבות . לאחר קריאתה, אני מרגיש שהכתבה לא מציגה את הדברים בצורה אובייקטיבית ונראית מפלה כלפי הספרדים. דבר שיכול להוביל לרושם מוטעה ולחוסר הבנה של המצב הכולל. אני מאמין שחשוב לסקר את כל הצדדים בצורה הוגנת ומאוזנת, במיוחד בנושאים כה רגישים.
למה זה מפלה את הציבור הספרדי?

• הוסף לסימניות
למה זה מפלה את הציבור הספרדי?
הכתבה חולקה לשלוש קטגוריות עיקריות: ישיבות ליטאיות, חסידיות וספרדיות. בחלק שהוקדש לישיבות הליטאיות, המאמר התמקד בעומק בישיבות הידועות והוותיקות, כמו חברון ופוניבז', והקנה להן את רוב הבמה. בסיום, הוזכרו בקצרה השינויים בתחום הישיבות הספרדיות, רק על מספר ישיבות חדשות שנפתחו לאחרונה.

אם הכתבה מתמקדת בישיבות חדשות בלבד, מומלץ ליישם את אותו עקרון גם עבור הישיבות הליטאיות. במקום בסקירה של כל הישיבות הטובות, ואם בכל זאת לא התמקדו רק בזה אז זה אפליה.

• הוסף לסימניות
פוניבז 399
חברון 300
וכו'
יש איזה ישיבה ספציפית שאתה צריך ?

• הוסף לסימניות
כל שנה משה ויסברג היה עושה כתבה מסודרת בבחדרי ובנותיה
משום מה השנה נרדם...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה