איזה סט חלומי!! אוהבת מאד את העיבוד של התמונות עם הגזע הכרות, מושלם...
ר רחל שטרן משתמש סופר מקצוען עיצוב גרפי צילום מקצועי 19/12/18 הוסף לסימניות #21 איזה סט חלומי!! אוהבת מאד את העיבוד של התמונות עם הגזע הכרות, מושלם...
ס סימי ב. משתמש סופר מקצוען עיצוב גרפי צילום מקצועי 19/12/18 הוסף לסימניות #22 וואי מטורף! ובשישית הצחוק המשותף שלהם הורס! ממש מדהים!
ח חיילי פייג משתמש סופר מקצוען צילום מקצועי • 19/12/18 הוסף לסימניות #23 יואו. איזה סט!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אילה וויג AYALA WEIG מנוי פרימיום צילום מקצועי 19/12/18 הוסף לסימניות #24 וואו משגע! זרימה וכיף שיוצא מהתמונות הראשונה עולה על כולן, לדעתי
ר רותי טובי צלמת אופנה ילדים ומשפחה מנוי פרימיום עיצוב גרפי צילום מקצועי 23/12/18 הוסף לסימניות #25 סט משגע.. והשיר..משלים!
הדודה מלכי מהמשתמשים המובילים! מנוי פרימיום בוגר/תלמיד פרוג עיצוב גרפי צילום מקצועי הפקות ואירועים עריכה והפקת סרטים • 23/12/18 הוסף לסימניות #26 כמה כיף כאלו לקוחות מיותר לאמר שאני מסכימה עם כל מילה ועוד הרבה מעבר. אלופה שאת! להוציא כאלו תמונות ועוד בסיור לימודי. תאורות יפהפיות! העמדות, תפיסות, צבעים יפים! האחרונה אהבתי במיוחד.
כמה כיף כאלו לקוחות מיותר לאמר שאני מסכימה עם כל מילה ועוד הרבה מעבר. אלופה שאת! להוציא כאלו תמונות ועוד בסיור לימודי. תאורות יפהפיות! העמדות, תפיסות, צבעים יפים! האחרונה אהבתי במיוחד.
פרוגבוט תוכן שיווקי 4 מתנות?? המבצע שהותיר אותי בשוק דיל מטורף לחג: רוכשים מקרר 4 דלתות, ופשוט בוחרים 4 מתנות שוות במיוחד ממגוון עצום. מהמוצרים המשתתפים במבצע לחצו כאן לפרטים מלאים> וגלו במה מדובר ← פרסומת
4 מתנות?? המבצע שהותיר אותי בשוק דיל מטורף לחג: רוכשים מקרר 4 דלתות, ופשוט בוחרים 4 מתנות שוות במיוחד ממגוון עצום. מהמוצרים המשתתפים במבצע לחצו כאן לפרטים מלאים> וגלו במה מדובר ← פרסומת