דרוש מידע עולם ומלואו 14 האם מישהו מכיר ילד שזכה?

• הוסף לסימניות
הילדים מילאו עמוד שלחו תמונה אין התיחסות,
מילאו עוד עמוד שלחנו שוב ואין שום תגובה והתיחסות.
הילדים מאוד מאוכזבים כבר חודשים שמתעסקים בזה,
בחיידר הרבי מחלק להם על התנהגות טובה בתהילים הם מקבלים קלפים וכל כך התרגשו שהצליחו למלא עמוד של כוכב ושל נוצץ.

אשמח לשמוע האם יש פה מישהו שמכיר ילד שזכה.

• הוסף לסימניות
מקפיצה
יש מישהו שזכה ?
או שזה סתם בלוף

• הוסף לסימניות
הנה הפרטים שלהם מהאתר
אשדוד | טל' ‭054-5281747
אימייל: <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
עריכה: אי אפשר לפרסם את המייל כאן…
פני לפרטי ואתן לך

• הוסף לסימניות
עשיתי חיפוש של האשכול ברגע שמגיבים בו האשכול מוקפץ להתחלה.

• הוסף לסימניות
הם לא מגיבים למיילים ולא עומדת באכזבה של הילדים.

• הוסף לסימניות
שינסו ללכת לשם ולהראות להם, ככה הבן שלי עשה וזכה בשתי דברים, אחד בהגרלה ואחד ללא הגרלה.

• הוסף לסימניות
הבן שלי גם מילא עמוד שלם,
שלח תמונה והתגובה היתה שהוא כבר מעבר ל10 הראשונים שזוכים.
כשהיה לו כרטיס זוכה הוא קיבל את המתנות בחנות ההפצה.

הבן שלי הגיע למסקנה שחבל על הכסף באוסף שלהם.

• הוסף לסימניות
בוקר טוב, אני מכירה את המו"ל של האלבומים הנ"ל כבר מעל 10 שנים, ציירתי בחלק מהחוברות. ובהחלט שמעתי על ילדים שזכו (אין לי שום אינטרס לשקר, אני לא מרוויחה אחוזים(-: ).
אני יודעת שהוא בנוסף תורם משחקים ופרסים גם בלי קשר לזכיה. בכל אופן הפניתי לתשומת לבו את שאלת פותחת האשכול והוא בקש ממני להעביר ל @בת הכפר את מספר הטלפון שלו והוא יתן לילדים שלה תשורה, כהערכה להתנהגות הטובה שלהם באמירת תהילים!
שולחת לך באישי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה