אם שכחת, מדובר בפורום מקצועינכתב ע"י RacheliM;1721336:אז כאילו... להפסיק להעלות?
אם נורא דחוף לך (ם) יש לי תקייתעבודות עם תמונות ״רגילות״.
התמונות האלה דורשות תכנון מקדים.
יש פה הרבה חלק צילומי - וגם המון עריכה . אמנות דיגיטלית.
אבל בלי החשיבה הצילומית לפני לא היה יוצא הרבה..
תפסיקו לטחון כל היום,יש פה לפעמים תגובות שאני לא מבינה מה בער בבטן למי שהקיא את זה החוצה....
פשוט תהנו מתמונה יפה. (או שלא)
יש לך הערה טכנית? יאללה נשמח לשמוע...
במחילה - אבל כל השאר פשוט לא מעניין...
ותודה למפרגנים![]()
נכתב ע"י קקטוס;1722107:אם שכחת, מדובר בפורום מקצועי
צלמים משתפים כאן תמונות כדי לשאול על טכניקות, או לשתף בטכניקות.
בלי לשתף בטכניקה, אפשר להעלות לפייסבוק או לפלטפורמת שיתוף אחרת.
התמונה מעלפפפפפת, אבל עם כל הכבוד, זה לא המקום ל"שיתוף תמונות מעלפות".
(אם מישהו שאל "למה אומרים שהפורום נהפך לפחות מקצועי" אני מפנה אותו לתגובה שלך, כי היא מספרת בדיוק למה אומרים)
אתה צודק לו היית מתייחס לטענות אחרות מאלו שהעלתי.נכתב ע"י ליאור מ;1722123:תשמע אני באמת לא תוקף... רק חווה דעתי-
הפורום נועד לכל מטרה שבה חפץ נותן חסות הפורום (פרוג) (פרסום)
ולכל מטרה שבה חפץ מעלה התמונות. גם אולי קצת... פרסום
אז אני לא אגיב לכל אחד שיצלם תמונה בישביל הכייף ויעלה ויגיד "תראו איזה תמונה צילמתי... יש לי את זה??!" אבל אני גם לא יעודד אותו להמשיך עם זה... יש מספיק אנשים שמתיחסים למצבים כאלה בפורום... (שאולי כדאי שיהיו יותר עדינים עם המצב, אנשים די רגישים אבל אני באמת לא בא להוכיח על זה. רק להאיר.)
אז אם היא רוצה להראות את הכישרון שלה... ולהדהים את הצופים המקצועיים או ההרבה פחות מקצועיים בשביל פרסום ושם דבר בעולם הצילום זאת זכותה.. זה לא אומר שהיא מתנשאת או מחשיבה עצמה על אנשים. אדרבה היו פה ה-ר-ב-ה פוסטים של צלמים שנחשבים שם דבר, ששאלו אותם על הטכניקה או הלוקיישן והם לא ענו.
לא ראיתי שאמרו להם שהם לא מקצועיים כי הם לא מגלים סודות מקצוע... (אגב אין חוק בפורום שאומר שחייבים לשתף ולספר איך ולמה נוצרה התמונה- על אף שזה נראה יותר חברותי ונדיב.)
ועוד דבר, כשמישהו פותח פוסט של "אני צריכה תמונות טובות ואיכותיות מהר !! נו נו תעלה למה אתם מחכים ??" "תשלום ? איזה תשלום ? זה פורום לתמונות לא ?" לא ראיתי משהו שרץ להעלות יצירות שלו ולבזבז פוטנציאל כלכלי שכזה.
אז נכון... אני באמת מאמין שכשתעזור לאחר ותלמד אותו טכניקות ויכולות בעולם הצילום זה לא יהיה נגדך- להפך זה רק יכול לעזור לך, ברוחניות ובגשמיות.
אבל לא כולם מסתכלים על זה ככה. וזה מובן.
![]()
נכתב ע"י קקטוס;1722107:(אם מישהו שאל "למה אומרים שהפורום נהפך לפחות מקצועי" אני מפנה אותו לתגובה שלך, כי היא מספרת בדיוק למה אומרים)
זה יפה שאת לא מנסה להתחמק, אלא מודה שמה שכתבתי הוא נכון.נכתב ע"י RacheliM;1722203:בשמחה.
אני חושבת שאני אחד הניקים שמשתדלים לעזור לשתף להדריך ולחלק טיפים חופשי.
גם פה וגם בפניות מרובות בפרטי.
אבל יש דברים שאני לא מעוניינת לשתף בהם ,ומותר לי. גם בחלקם אני מלמדת באופן פרטי,וגם כי אני פשוט רוצה לשמור משהו בנישה הפרטית שלי. (רוצה לקרוא לזה תינוקי ומביך? תקרא...)
ובטח כשפונים אלי בצורה מזלזלת של ״אני חושבת שאת צריכה להיות גרפיקאית״ ו - ״איזה מוזרה את...״ זה לא תורם לחשק שלי לשתף פה בתהליכים כלשהם.
מצטערת אבל זו גישה שאני לא סובלת.
נכתב ע"י קקטוס;1722216:זה יפה שאת לא מנסה להתחמק, אלא מודה שמה שכתבתי הוא נכון.
(באמת, את מחלקת טיפים חופשי? אפשר לעמוד בתור?!)
לשנות אותך אי אפשר, וזאת גם לא המטרה, הסודות שלך יכולים להישאר איתך לנצח.
מה שחשוב הוא שהאווירה הכללית לא תהיה כזאת, ואני רואה בזה כבר הצלחות.
את צודקת לגבי הגירסה..נכתב ע"י RacheliM;1722225:חבל שערכת
הגרסא המקורית היתה יותר יפה...
בכל מקרה - אני לא זוכרת שאתה זה שקובע מה מעלים פה,למה יש מקום ולמה אין...
נכתב ע"י קקטוס;1722231:את צודקת לגבי הגירסה..
בעוד את מתכתשת על הזכות לשמור סודות (לגיטימי)
אני בסך הכל מעודד את המקצועיות כאן בפורום, זה הכל.
אני לא קובע כלום, רק ממליץ (ברוך השם יש הצלחות)
בשיתופי תאורה שאנשים מעלים, כמקובל בפורומים מקצועיים, בתגובות יותר מושקעות אצל צלמות שהיו מורגלות לפלוט "וואוו" על כל תמונה שהייתה עולה.נכתב ע"י RacheliM;1722236:איפה אתה רואה את ההצלחות?
נכתב ע"י RacheliM;1722203:ובטח כשפונים אלי בצורה מזלזלת של ״אני חושבת שאת צריכה להיות גרפיקאית״ ו - ״איזה מוזרה את...״ זה לא תורם לחשק שלי לשתף פה בתהליכים כלשהם.
מצטערת אבל זו גישה שאני לא סובלת.
נכתב ע"י אפרת 10;1722261:איזה מצחיק זה יהיה אם רחלי תשתף את כל באי הפורום בסודות הכי מקוריים שלה ואז מחר כולם יעלו לכאן פיות מעלפווווווותתתתת ועוד יציינו "בהשראת RacheliM"
נשמע פנטסטי, אה??
רוצים לגמור כאן על הנישה הכי מקורית שהיא בנתה לעצמה!![]()
![]()
זה צד אחד של העניין, שהוא מובן לכל הדעות.נכתב ע"י אפרת 10;1722261:איזה מצחיק זה יהיה אם רחלי תשתף את כל באי הפורום בסודות הכי מקוריים שלה ואז מחר כולם יעלו לכאן פאיות מעלפווווווותתתתת ועוד יציינו "בהשראת RacheliM"
נשמע פנטסטי, אה??
רוצים לגמור כאן על הנישה הכי מקורית שהיא בנתה לעצמה!![]()
![]()
עד שהאווירה הכללית תשתנה.נכתב ע"י אפרת 10;1722277:הכל טוב ויפה.
הסבירה פעם אחת שהיא לא מעלה
אז כולם ימשיכו ויחפרו עד ש..? עד שמה?
אני רוצה שאחרות יגיעו לפורום באותו רמה שאת העלית אליו כשהיית בחיתולים, ספגת ביקורת והתקדמת.נכתב ע"י RacheliM;1722280:לא זלזלתי לרגע,שאלתי בכנות. אני לא מעודכנת.
תמשיך להצליח.
אישית אני לא רואה שום שינוי אבל זה גם לא מעניין אותי כדי להתעמק.
נכתב ע"י קקטוס;1722288:אני רוצה שאחרות יגיעו לפורום באותו רמה שאת העלית אליו כשהיית בחיתולים, ספגת ביקורת והתקדמת.
הפורום היום נמצא במצב לא מקדם, נקודה.
העבודה על כך שהוא יחזור להיות פורום שמקדם היא קשה, כי נוצר כאן מצב שבו אסור לתת ביקורת, וביקורת מתפרשת כהעלבה, או חדירה לפרטיות, או כל מיני גחמות כאלה ואחרות.
לאט לאט חלים שינויים ובעזרת השם כולם יהנו מכך.
נכתב ע"י קקטוס;1722288:אני רוצה שאחרות יגיעו לפורום באותו רמה שאת העלית אליו כשהיית בחיתולים, ספגת ביקורת והתקדמת.
הפורום היום נמצא במצב לא מקדם, נקודה.
העבודה על כך שהוא יחזור להיות פורום שמקדם היא קשה, כי נוצר כאן מצב שבו אסור לתת ביקורת, וביקורת מתפרשת כהעלבה, או חדירה לפרטיות, או כל מיני גחמות כאלה ואחרות.
לאט לאט חלים שינויים ובעזרת השם כולם יהנו מכך.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים