בריאות עומדת ללדת , מה הזכויות שלי?

• הוסף לסימניות
בקופ"ח כללית פלטניום.
מה ההחזר שמגיע לי מהסל לידה? לידה ראשונה
יש לי קורס הכנה ללידה שעלה כ2000 ש"ח, אני רוצה לקבל עליו את ההחזר המקסימלי. יש עוד משהו שמגיע לי?

• הוסף לסימניות
@שואלת אם מעניין אותך יש השבוע כנס בזום (בחינם) של 3 מאסטריות בתחומים של לפני/אחרי לידה.
אין לי מושג מה עם השתפות של הקופה אצלם בכללי-רק שעכשיו הכנס בחינם:)
אז אפילו לא גורע מהסל לידה:)

• הוסף לסימניות
@שואלת אם מעניין אותך יש השבוע כנס בזום (בחינם) של 3 מאסטריות בתחומים של לפני/אחרי לידה.
אין לי מושג מה עם השתפות של הקופה אצלם בכללי-רק שעכשיו הכנס בחינם:)
אז אפילו לא גורע מהסל לידה:)
שואלת בשביל חברה, יש לך קישור לזה?

• הוסף לסימניות
מגיע לך מהפלטינום לא מהסל
השתתפות של עד 3 ימים בבית החלמה

• הוסף לסימניות
מצרפת לך מה שרשום באתר כדי שיהיה מדויק
1719312052295.png

• הוסף לסימניות
מה שאני יודעת
יעוץ הנקה
יעוץ שינה
יעוץ פעילות גופנית
דולה
הבראה אחרי לידה

• הוסף לסימניות
רוצה להבין, חוץ מהקורס של ההכנה ללידה שעליו אני מקבלת החזר אני זכאית גם למימון של בית החלמה?
כי שתיהם זה בעצם מהפלטניום, לא?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה