- הוסף לסימניות
אין שידורי GPS מהנסיעה הזובאיזה שעה הגיע 413 להר נוף?
ככל הנראה אוטובוס של חברת קבלן חיצונית
אין שידורי GPS מהנסיעה הזובאיזה שעה הגיע 413 להר נוף?
@מנוי פרימיום תודה על התחקיר!קו 409 - שעת יציאה מתחנת המוצא 13:20, יצאו מספר אוטובוסים
הדלקת הנרות בי-ם בשעה 16:00
אוטובוס ראשון הגיע לתחנה הראשונה בי-ם בשעה 16:01, סיים את המסלול בשעה 16:09
צפה בקובץ המצורף 1840636
אוטובוס שני הגיע לתחנה הראשונה בי-ם בשעה 16:11, סיים את המסלול בשעה 16:22
צפה בקובץ המצורף 1840635
נהג שלישי שיצא באותה השעה קיצר את המסלול מפני קוצר הזמן, נכנס לי-ם דרך הכניסה הראשית (גשר המיתרים) והוריד את הנוסעים בבנייני האומה בשעה 15:55, ללא פיזור לאורך המסלול
צפה בקובץ המצורף 1840637
שים לב ללוחיות הרישוי - יצאו כמה במקביל באותה שעת יציאה (לפחות 3)402 משום מה בנתונים מופיע שנסע במסלול מקוצר דרך סחרוב, אבל שמעתי מכמה משהו אחר {אולי מישהו שהיה שם יתקן אותי}
נכון,שים לב ללוחיות הרישוי - יצאו כמה במקביל באותה שעת יציאה (לפחות 3)
מישהו יכול להסביר לי מה הולך כאן? אני יצאתי מעמנואל באוטובוס של אחד. כביש 443 היה פתוח לגמרי הגענו רמות בערך ברבע ל3. אז מה הספיק להשתנות? היה פתוח לגמרי ב2 הכיוונים לכל אורך הדרך.ספציפית 409 האחרון הגיע משום מה לגבעת שמואל שעה וחצי אחרי היציאה הרשמית...
כרגע 429 האחרון עדיין במחסום עופר!
ו428 האחרון עדיין בגבעת זאב!
ועוד 48 דק׳ שקיעה![]()
כתבתי למעלה - תאונה בנתב"ג + העומסים הקבועים בתוך ב"במישהו יכול להסביר לי מה הולך כאן? אני יצאתי מעמנואל באוטובוס של אחד. כביש 443 היה פתוח לגמרי הגענו רמות בערך ברבע ל3. אז מה הספיק להשתנות? היה פתוח לגמרי ב2 הכיוונים לכל אורך הדרך.
סביר להניח שאתה מדבר על אוטובוס נוסף שלא שידר נתוני GPS, לדוג' - חברת קבלןובדקתי עוד אחורה הוא מראה כאילו גם קווים שהגיעו לפני 15:00 נסעו דרך סחרוב,
מאוד מוזר!
לכן אני יותר מאמין למה ששמעתי מאשר למה שרואים בנתונים!
איזה עיר?זה היה פשוט מטורף מה שהיה פה זה רשלנות אחד גדולה!!!!!!!!!
בני דודים שלי הגיעו אחרי הדלקת נרות מה זה נראה לעם נורמלי????????????
באיזה שעה הם יצאוזה היה פשוט מטורף מה שהיה פה זה רשלנות אחד גדולה!!!!!!!!!
בני דודים שלי הגיעו אחרי הדלקת נרות מה זה נראה לעם נורמלי????????????
13:20 מבני ברק לירושלים והם הגיעו ב 16:10באיזה שעה הם יצאו
@מנוי פרימיום
אתה רואה אותו במפות שלך?
הדלקת הנרות במו"ע בשעה 16:15
210 האחרון יצא מתחנת המוצא בבני ברק בשעה 13:50 (תוספת על הלו"ז שפורסם), הגיע לכניסה למו"ע בשעה 15:47, קיצר את המסלול בתוך מו"ע וסיים בשעה 15:58
צפה בקובץ המצורף 1840640
230 האחרון מב"ב למו"ע, שעת יציאה מתחנת המוצא 13:50, הגעה למו"ע 15:41, סיום מסלול מעגלי מקוצר בברכפלד 15:49, משם המשיך לכיוון י-ם, שידור ה-GPS נפסק בשעה 16:18 בסמוך למחלף בית חורון
240 האחרון מב"ב למו"ע, שעת יציאה מתחנת המוצא 13:30, הגעה למו"ע 15:36, סיום מסלול מעגלי מקוצר בשעה 15:51
209 האחרון מ"ב למו"ע, שעת יציאה מתחנת המוצא 13:30, הגעה למו"ע 15:59 בעקבות התאונה בכביש 1 ליד נתב"ג
צפה בקובץ המצורף 1840644
מסכים לגמרי.זה הזוי בעיניי בהחלט. וברור שניתן להתארגן יותר מוקדם אם יגיעו להבנה שזה מה שנדרש לעשות...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים