עזרה עומס בכונן C

• הוסף לסימניות
כונן C מתפוצץ..
בדקתי בתוכנה מה תופס ככ הרבה מקום
יצא לי את זה
1628720163778.png

בתוך הPROGRAMDATA
תיקיית ADOBE
בתוכה CAMERA RAW

עזרו נא....

• הוסף לסימניות
מה הסיומת של הקבצים שתופסים את המקום?
אני גרפיקאית, זה על תיקיית אדובי שששיכת לתוכנות הגרפיות וכן של הוידיאו
אבל לא רק זה
זה בעיקר
הסיומת לא ברורב לי, אולי DCP
הנה צילום מורחב יותר
1628749670322.png

• הוסף לסימניות
תנסי להסתכל אם באחת התיקיות יש קבצים שלא באחת מהסיומות הבאות:dcp/dat/lcp.

עריכה:
זה בכלל לא בתיקיה של adobe, זה בתיקיה של mcafee. התיקיה של adobe תופסת רק 0.8%, ז"א בערך ג'יגה.
תסתכלי מה בתוך mcafee תופס מקום?

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
תנסי להסתכל אם באחת התיקיות יש קבצים שלא באחת מהסיומות הבאות:dcp/dat/lcp.

עריכה:
זה בכלל לא בתיקיה של adobe, זה בתיקיה של mcafee. התיקיה של adobe תופסת רק 0.8%, ז"א בערך ג'יגה.
תסתכלי מה בתוך mcafee תופס מקום?
ואיי נכון, התבלבלתי
מצרפת צילומסך של מה שקורה בפנים
מה זה התיקיה הזו בכלל?
ואם אפשר לצטט אותי כשעונים תשובה שאקבל התראה.
1628755444572.png

• הוסף לסימניות
מה זה התוכנה הזאת?
ואיך באמת מפנים מקום משמעותי?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה