עומק עמדת מחשב

• הוסף לסימניות
יש לי חדרון שאני מעוניינת בו לפתוח בו עמדות מחשב להשכרה
עומק שולחן נח ורצוי הוא 60 -55
או רצוי לכוון גבוה יותר - 70 ס''מ ?

• הוסף לסימניות
אם זה נטו מחשב בלי מדפסת וכו'- זה מספיק

• הוסף לסימניות
יש לי חדרון שאני מעוניינת בו לפתוח בו עמדות מחשב להשכרה
עומק שולחן נח ורצוי הוא 60 -55
או רצוי לכוון גבוה יותר - 70 ס''מ ?
לדעתי שווה להשקיע באדריכל לדבר כזה,
כי גם אם היום את רוצה רק משהו קטן בהמשך תגדלי בעזה....

• הוסף לסימניות
פשוט תלכי לכמה חנויות מחשבים ותנסי לשבת כמה דקות ולעבוד על המחשב ותראי אם זה נוח ואם כן תוציאי מטר ותמדדי ותראי איפה היה הכי נוח

• הוסף לסימניות
אני על שולחן 60 עם מסך 27" (=מסך גדול צריך יותר מרחק) הלוואי שהיה לי שולחן יותר עמוק עם תמיכה למרפק.
אולי תחשבי על צורה כמו מין ח, שיהיה תמיכה למרפקים.

• הוסף לסימניות
זה אמור להיות בגובה המקלדת נראה לי

• הוסף לסימניות
ואם יש לי מקום
לא כדאי?
בעיני אין צורך,
אבל אם יש מקום מספק המאפשר מעברים נוחים ומקום ישיבה מרווח
אפשר להעמיק עד 70 ס"מ
מעבר לזה כבר פחות נוח לגישה לאזור הפנימי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה