עונים על סקרים ומרוויחים כסף!

• הוסף לסימניות
מנסיון - האתר הכי מוצלח הוא iPanel. הכי קל לצבור בו נקודות, עם הכי הרבה סקרים, ועם תגמול הולם לסקרים

אם אתם מעוניינים באתרי סקרים נוספים:

PanelView (דומה לראשון הן מבחינת שיטת התגמול והן מבחינת האיכות)

פרוייקט מדגם -יתרונות: מקבלים כסף אמיתי בפייפל, מקבלים גם על סקרים שעונים מופנים

panel4All - יחסית לוקח זמן להרוויח משהו אבל כבר קיבלנו מהם כמה מאות שקלים בכל זאת (תווי BuyMe)

סקרנט - מקבלים כסף גם על סקרים של מופנים, התגמול איטי יחסית

מכון ברנדמן

בלובריז פאנל - מהניסיון שלי איתם אני לא ממליץ עליהם - רשום שם כבר כמה שנים ולא קיבלתי מהם כלום

סקר כהלכה - ייחודי לציבור החרדי, אני טרם קיבלתי מהם תגמול.

וכאמור,
iPanel, האתר המוביל בסקרים

• הוסף לסימניות
לגבי ipanel- ממליצים? יש עוד מישהו שקיבל מהם משהו? יש סיכונים בלהשתתף בסקרים באתר הזה?

• הוסף לסימניות
אני הצטרפתי ל IPANEL ומידי פעם הם שולחים סקרים,
בינתיים אני צוברת נקודות שאפשר להמיר אותם בתווי שי כלשונם,
ברוב הסקרים האחרונים רק כתבתי מין, גיל ואיזור מגורים, ונכתב לי שכבר יש די משתתפים עם נתונים דומים, או שהם מחפשים נתונים ספציפיים.

• הוסף לסימניות
אני כבר קיבלתי מipanel מעל 350 ש"ח

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קשר כשר;2328499:
אני כבר קיבלתי מipanel מעל 350 ש"ח

כסף או תווי שי?

את/ה באמת עונה להם פרטים אישיים נכונים? לא מלחיץ שיעשו משהו עם המידע הזה?

• הוסף לסימניות
קיבלתי תווי שי
אני עונה פרטים נכונים, בשלב שאת מקבלת את הכסף את צריכה לשלוח להם במייל צילום ת.ז. כך שאין עניין לא לכתוב דברים נכונים.
לכאורה זה לא נשמע משהו מלחיץ.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קשר כשר;2328511:
קיבלתי תווי שי
אני עונה פרטים נכונים, בשלב שאת מקבלת את הכסף את צריכה לשלוח להם במייל צילום ת.ז. כך שאין עניין לא לכתוב דברים נכונים.
לכאורה זה לא נשמע משהו מלחיץ.

טוב תודה

• הוסף לסימניות
לאחרונה עברתי לנטפרי ואני לא מצליחה לראות את הסרטונים ב-IPANEL, יש מישהו בנטפרי שמצליח לענות שם על סקרים?
כמו כן panel4All בכלל סגור שם, למה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חושם;2243902:
מנסיון - האתר הכי מוצלח הוא iPanel. הכי קל לצבור בו נקודות, עם הכי הרבה סקרים, ועם תגמול הולם לסקרים

אם אתם מעוניינים באתרי סקרים נוספים:

PanelView (דומה לראשון הן מבחינת שיטת התגמול והן מבחינת האיכות)

פרוייקט מדגם -יתרונות: מקבלים כסף אמיתי בפייפל, מקבלים גם על סקרים שעונים מופנים

panel4All - יחסית לוקח זמן להרוויח משהו אבל כבר קיבלנו מהם כמה מאות שקלים בכל זאת (תווי BuyMe)

סקרנט - מקבלים כסף גם על סקרים של מופנים, התגמול איטי יחסית

מכון ברנדמן

בלובריז פאנל - מהניסיון שלי איתם אני לא ממליץ עליהם - רשום שם כבר כמה שנים ולא קיבלתי מהם כלום

סקר כהלכה - ייחודי לציבור החרדי, אני טרם קיבלתי מהם תגמול.

וכאמור,
iPanel, האתר המוביל בסקרים
על כל עשר דקות להרוויח 1 ש"ח

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יוסק;2328575:
על כל עשר דקות להרוויח 1 ש"ח

לא יודע על מה אתה מדבר
יש סקרים של 9 ש"ח שלקח לי לענות עליהם שתי דקות
סקרים של 1 ש"ח בד"כ זה פחות מדקה סקר

• הוסף לסימניות
לא הזכרתם את אתר מיי סקר שלדעתי הוא האתר הכי מוצלח שיש לסקרים!
נרשמתי רק לאחרונה לכמה אתרי סקרים והוא האתר היחיד שכבר קיבלתי ממנו 100 שח..
כל האתרים האחרים שולחים סקר פעם ב.. חוץ מאתר IPANEL ששולח המון אבל תמיד המכסה מלאה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י SN;2329165:
כל האתרים האחרים שולחים סקר פעם ב.. חוץ מאתר IPANEL ששולח המון אבל תמיד המכסה מלאה

בטח שלא הזכרנו
ניסיתי להירשם לאתר הזה מלא פעמים ואף פעם לא הצלחתי

בכל מקרה אני קיבלתי כבר כספים, והרבה, מכל האתרים הנ"ל חוץ מבלובריז ומסקר כהלכה שעדיין לא קיבלתי כלום

יש בחתימה שלי קישור לעוד אתרי סקרים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י SN;2329165:

איך נרשמים למיי סקר? בדף הבית יש כניסה ולא ראיתי הרשמה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י זהבהלה;2329476:
איך נרשמים למיי סקר? בדף הבית יש כניסה ולא ראיתי הרשמה.

אי אפשר להרשם אליהם לבד
רק מישהו שרשום באתר יכול לשלוח לכם הזמנה להירשם

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י SN;2329498:
אי אפשר להרשם אליהם לבד
רק מישהו שרשום באתר יכול לשלוח לכם הזמנה להירשם

איך הראשון נרשם?

• הוסף לסימניות
מניסיון, על הסקרים האלה מרוויחים פחות משכר מינימום...
עדיף להשקיע יותר במקום העבודה שלכם.

• הוסף לסימניות
---

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י rivkic;2329568:
מניסיון, על הסקרים האלה מרוויחים פחות משכר מינימום...
עדיף להשקיע יותר במקום העבודה שלכם.

מניסיון שלי - בין 30 ש"ח לשעה לבין 200 ש"ח לשעה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה