עוסק פטור - הגשות וכו'

• הוסף לסימניות
עוסק פטור שבן הזוג שכיר במקום אחד, לא משלמים מס בגלל נקודות זיכוי:
מה צריכים להגיש? למי? מסובך/אפשר לעשות לבד?
נשמח למידע

• הוסף לסימניות
לא רלוונטי שלא משלם מס
צריך להגיש את הרווח מהעוסק פטור
והכנסות בן הזוג שכיר ע"י טופס 106 ולשבץ בדו"ח 1301 לפי השדות המתאימים

• הוסף לסימניות
צריך להגיש עד ה31.1.2022 הצהרת עוסק פטור - את מחזור הכנסותיו מעסק למעמ, שיראו שלא עבר את התקרה.
ניתן להגיש באזור האישי של רשות המיסים
דוח שנתי - החל מחודש אפריל, טופס 1301 כמו שכתבו פה.
מסובך או לא זה תלוי רק בך.

• הוסף לסימניות
הכוונה שלי - האם זה שאני לא חייב במס, מיקל את העבודה כי אין לי צורך להזדכות על הוצאות מהעסק?
הוצאות זה לא רק למס
מה עם ביטוח לאומי?
כמה אתה משלם?
אולי תוכל לחסוך לך אם הרווח יהיה נמוך יותר?
והוצאות שהיו יש לרשום גם אם לא מקנות לך הטבה כלשהי.

• הוסף לסימניות
הכוונה שלי - האם זה שאני לא חייב במס, מיקל את העבודה כי אין לי צורך להזדכות על הוצאות מהעסק?
זה פלילי לא לרשום הוצאות של העסק כמו שפלילי לא לרשום הכנסות של העסק

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה