התייעצות עוסק פטור ושכיר מה תקרת הסכום לדמי לידה

• הוסף לסימניות
אשמח לדעת אני שכירה וגם יש לי עסק עצמאי עוסק זעיר ואני מרוויחה את המקסימום 120 אלף בשנה ומשלמת מקדמות לביטוח לאומי
רציתי לדעת בנוגע לדמי לידה האם הביטוח לאומי משלם כמה שהרווחנו כל חודש גם על העצמאי וגם על השכיר
או שעוסק זעיר לא מקבל מלא אלא חלקי
וכל מה שביטוח לאומי משלם מלא זה רק בעוסק מורשה ?

• הוסף לסימניות
ביטוח לאומי משלם לפי הרווח שדווח, אצל עוסק זעיר, מנוכה אוטומטית 30% הוצאות, כך שביטוח לאומי ישלם על 70%

• הוסף לסימניות
ביטוח לאומי משלם לפי הרווח שדווח, אצל עוסק זעיר, מנוכה אוטומטית 30% הוצאות, כך שביטוח לאומי ישלם על 70%
ואם יש לי הוצאות יותר מ30 אחוז אז יורידו לי יותר ?
והאם ביטוח לאומי משלם על השכירה מלא ועל העצמאי 70 אחוז ?
ומה עדיף בתכלס להיות עוסק זעיר או עוסק פטור

• הוסף לסימניות
עוסק זעיר- מנכים 30% בלי קשר למה שהיה בפועל, גם אם היה יותר מנכים רק 30%
על השכירה משלמים מלא
אם עדיף להיות זעיר או פטור זה תלוי בנתונים אישיים

• הוסף לסימניות
עוסק זעיר- מנכים 30% בלי קשר למה שהיה בפועל, גם אם היה יותר מנכים רק 30%
על השכירה משלמים מלא
אם עדיף להיות זעיר או פטור זה תלוי בנתונים אישיים
תוכלי לעזור לי בזה אם עדיף פטור או זעיר
אני כמובן ישלח לך את הנתונים האישים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה