דרוש מידע עוסק פטור יכול להגיש דו"ח שנתי לבד?

• הוסף לסימניות
יש לי עסק פטור ואני מעוניינת לחסוך דמי הנהלת חשבונות, אפשר להגיש את הדו"ח השנתי לבד?
איך עושים את זה?

• הוסף לסימניות
עשיתי את זה כבר כמה פעמים.
נכנסתי דרך האזור האישי של רשות המיסים ומילאתי את הפרטים כפי הבנתי.
בינתיים לא היו לי שום בעיות....
אפשר להגיש לבד, תמיד מומלץ יותר להעזר באיש מקצוע, כדי למנוע בעיות
למי מגישים את הקבלות?

• הוסף לסימניות
למי מגישים את הקבלות?
לא צריך להגיש קבלות,
צריך לחשב את הרווח (הכנסות פחות הוצאות) ואת הסכום שיצא להכניס לדוח,
מעבר לזה אם יש הכנסות נוספות צריך להכניס גם אותם, כמו משכורת הכנסות משכר דירה וכו'
ואם יש הפקדות כעצמאית לפנסיה השתלמות ביטוח חיים- גם להכניס

• הוסף לסימניות
ואם אין ואני לא מכניסה את זה, זה הרי פלילי, לא?
איך אפשר לדעת מה עדכנה עבורי מנהלת החשבונות בשנים קודמות?
תבקשי ממנה את הדוחות
זה בעייתי לא להפקיד,
להכניס לא נראה לי שחייבים זה פשוט נותן הטבות מס

• הוסף לסימניות
לא כדאי להגיש לבד.

אם מדובר בעסק קטן, אפשר למצוא אנשים שיגישו עבורכם את הדו"ח במחיר ממש נמוך.

• הוסף לסימניות
עשיתי את זה כבר כמה פעמים.
נכנסתי דרך האזור האישי של רשות המיסים ומילאתי את הפרטים כפי הבנתי.
בינתיים לא היו לי שום בעיות....
נכנסתי לאזור האישי, אשמח להדרכה לאיפה עכשיו אני צריכה להכנס?

קבצים מצורפים

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    KB 40.4 · צפיות: 52
  • הוסף לסימניות
אפשרי בהחלט!
רק תבקשו ממישהו מקצועי שיעקוב אחריכם שעשיתם בסדר.
ואח"כ הצהרת הון רק דרך איש מקצוע בשום פנים ואופן לא לבד!
הצהרת הון כבר הגשנו, היתה לנו מנהלת חשבונות כמה שנים עד שהחלטנו להפסיק עם זה.

• הוסף לסימניות
נכנסתי לאזור האישי, אשמח להדרכה לאיפה עכשיו אני צריכה להכנס?
בתקופה זו אי אפשר למלאות דו"ח.
בינואר מצהירים על היקף ההכנסות (כמה נכנס בסה"כ) ורק בחודש אפריל-מאי אפשר להגיש דו"ח מלא.

חשוב להדגיש! אינני רואה חשבון/יועץ מס וכדו', אני כותב ממה שידוע לי, כל המומחים מוזמנים להגיב/לסתור/להביך אם כתבתי לא נכון.

• הוסף לסימניות
בתקופה זו אי אפשר למלאות דו"ח.
בינואר מצהירים על היקף ההכנסות (כמה נכנס בסה"כ) ורק בחודש אפריל-מאי אפשר להגיש דו"ח מלא.

חשוב להדגיש! אינני רואה חשבון/יועץ מס וכדו', אני כותב ממה שידוע לי, כל המומחים מוזמנים להגיב/לסתור/להביך אם כתבתי לא נכון.
איפה מצהירים את היקף ההכנסות ?

• הוסף לסימניות
כרגע יש לדווח למע"מ על מחזור העסקאות סה"כ.
בהמשך תפתח המערכת לדוחות שנתיים - בעבר עשיתי הדרכה לגבי הגשת דוח שנתי- אם יהי' ביקוש יתכן ונעשה שוב.

החל משנת 2024 - סוף השנה הנוכחית יהיו שינויים בצורת הגשת הדוחות נמתין להוראות ברורות בנושא

• הוסף לסימניות
תמיד כדאי להעזר במי שמבין בתחום,
מספיק קנסות בגלל הצהרת הון שלא יודעים שצריך להגיש, איחור בהגשת דוח שנתי וכד
שהחיסכון של הכמה מאות שקלים בשנה לא שווה את זה
צפה בקובץ המצורף 1580945
כן, אבל מצד שני , אין בעיה להגיש דוח לבד, אני מגישה דוחות של עצמאים ובעלי שליטה ובעלי מניות, ושמעתי מכמה לקוחות במשרד אצלינו שלא שווה להם המחיר...

• הוסף לסימניות
אין בעיה עקרונית להגיש דוח לבד,
רק תמיד טוב שיש עין מקצועית שעוברת על הדוח שרואה שלא הכנסתם הוצאות שלא מותרות בניכוי, או הוצאות שלא קשורות לעסק, במקרה שתהיה ביקורת שתיהיה לכם תשובה לכל סעיף שרשמתם בדוח.
והצהרת הון רק ע"י בעל מקצוע! נראה פשוט למילוי, אבל זה רק נראה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה