עוסק פטור- כמה חודשים אחורה ניתן לפתוח?

• הוסף לסימניות
שואלת בשביל חברה
מחר פותחת עוסק פטור במס הכנסה,אבל כבר עובדת כמה חודשים טובים. מאיזה חודש ניתן לבקש לפתוח רטרו?
האם בקשה כזו יכולה לעורר בעיות ואם כן מה עונים?
בנוסף עם אלו מסמכים היא צריכה להגיע?
(אני זוכרת רק צילום ת.ז, צריך משהו נוסף?
לי בזמנו אמרו לבוא עם מסמכים מלאים אבל ראיתי ששם במשרדים כבר יש הכל ואין צורך להצטייד מראש)
תודה רבה לעונים!!

• הוסף לסימניות
כל הרו"ח ויועצי המס הולכים לישון בשש?? :eek: ??

אולי אשקול הסבת מקצוע :rolleyes:

• הוסף לסימניות
רוב הרו"חיות השכירות בד"כ גומרות בין שתים לשלוש..... :p

לפתוח תיק רטרואקטיבי-תלוי מאוד באיזה פקיד שומה, יש כאלו שנותנים רק חודשיים אחורה, ויש כאלו מתחילת השנה. תמיד כדאי לנסות.

להגיע עם ת.ז., אם היא בשכירות-חוזה שכירות, אישור על חשבון בנק משותף עם בן זוג.

• הוסף לסימניות
שואלת בשביל חברה
מחר פותחת עוסק פטור במס הכנסה,אבל כבר עובדת כמה חודשים טובים. מאיזה חודש ניתן לבקש לפתוח רטרו?
האם בקשה כזו יכולה לעורר בעיות ואם כן מה עונים?
בנוסף עם אלו מסמכים היא צריכה להגיע?
(אני זוכרת רק צילום ת.ז, צריך משהו נוסף?
לי בזמנו אמרו לבוא עם מסמכים מלאים אבל ראיתי ששם במשרדים כבר יש הכל ואין צורך להצטייד מראש)
תודה רבה לעונים!!

במעמ אשדוד לרב לא נותנים לאנשים פרטיים לפתוח רטרואקטיבית.
אולי חודש.
אם משמעותי לה מאד, כדאי ללכת דרך מייצג,
מייצג יכול לפתוח שלוש חודשים אחורה, ולפעמים יכול גם יותר.

• הוסף לסימניות
מניסיון שלי (כ-500 תיקים) עד 60 יום לא היו בעיות מעבר לכך זה תלוי אם מדובר באותה שנת מס או לא, גם יש קנס במע"מ על פתיחת תיק באיחור.
חשוב מאוד לוודא שאכן נפתח התיק, כי כבר הי' לי מקרה שנתנו לדווח אבל לא פתחו תיק אחורה.

ציטוט ממערכת המייצגים
"ניתן להזין תאריך רטרואקטיבי אך יש לכך השלכות כלהלן:
מע"מ - הזנת תאריך רטרואקטיבי עד 60 יום אינה מחייבת התייצבות (מייצג/עוסק) במשרדי מע"מ. מעבר ל- 60 יום, להמשך הטיפול בבקשה על המייצג/עוסק להתייצב במשרד מע"מ.
מ"ה וניכויים – ניתן להזין תאריך רטרואקטיבי ללא הגבלת זמן, ללא חובת התייצבות"

• הוסף לסימניות
תודה לכולכם!
נתנו לה אכן חודשיים+ אחורה (מאפריל)
אולם ביטוח לאומי היה סגור, ניתן לשלוח מיופה כח שאינו מייצג (בעל)? או לבצע דרך האינטרנט
או שרק היא צריכה לגשת לשם?

• הוסף לסימניות
אפשר לשלוח בפקס.
לסניף הקרוב.
דוח רב שנתי לביטוח לאומי

• הוסף לסימניות
האם עסק זעיר אותו דבר שאפשר לפתוח חודשים אחורה בלי שום בעיות וחשד?

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה