דרוש מידע עוסק פטור? משתמשים עם YPAY?

• הוסף לסימניות
אני פותחת עכשיו עסק ואני צריכה קבלות
לפני שאני הזמנתי מבית דפוס החלטתי לבדוק על קבלות דיגיטליות
ראיתי שכמה כתבו כאן שהם משתמשים איתם.
רציתי לדעת - הם אמינים? אתם ממליצים?
אם אני צריכה רק קבלות, זה לא יעלה כלום?
איך זה בעצם עובד הקבלות הדיגיטליות? במה זה שונה מהמודפס?
אני קצת בורה בעניין... אשמח לכל מידע!

• הוסף לסימניות
יש לי לקוחות שממליצים עליהם

• הוסף לסימניות
אני מוציאה בYPAY
מאוד נוח
הפלוס לעומת הידני שיש לך חישוב אוטומטי מה הרווחת החודש ומה הממוצע השנתי לחודש, לי יש הרבה קבלות קטנות אז ביד זה יותר מסובך...
ובשביל הדווח הכנסות, הוצאתי אותו בקליק אחד

• הוסף לסימניות
אני מוציאה בYPAY
מאוד נוח
הפלוס לעומת הידני שיש לך חישוב אוטומטי מה הרווחת החודש ומה הממוצע השנתי לחודש, לי יש הרבה קבלות קטנות אז ביד זה יותר מסובך...
ובשביל הדווח הכנסות, הוצאתי אותו בקליק אחד
ולא עולה לך כלום?
אין הגבלה על קבלות?

• הוסף לסימניות
לי עובד מעולה
לא עלה לי

• הוסף לסימניות
אני משתמש עם זה ממש נהנה

• הוסף לסימניות
אני משתמשת.
נוח, קל וחינמי ללא הגבלה.
היתה להם תקופה , לא מזמן, בה היו תקלות לסירוגין באתר, ואי אפשר היה להוציא קבלות או לגשת למידע. חשוב בכל מקרה לגבות במקום נוסף את הקבלות.
יתרון נוסף: יש להם גם מענה טלפוני.

• הוסף לסימניות
אז בעצם איך זה עובד?
מנפיקה קבלה על כל עסקה, ואמורה להדפיס עותק? או שזה נשמר עותק לבד באתר?
ועוד כמה שאלות, תודה לכל המסייעים..
1. אני יכולה להוציא קבלות פעם בשבוע על כל השבוע? זאת אומרת, יש שם אפשרות לשנות לתאריך קודם?

2. אני יכולה פשוט לבחור לקוח כללי, או שלכל אחד אני צריכה להכניס את כל הפרטים שלו?
אותו דבר הפריטים...

3. באפשרויות תשלום, העברה, איזה חשבון בנק אני אמורה לרשום?
באשראי, איך אני יודעת מה סוג הכרטיס? ואם זה כרטיס תייר? באסמכתא אני רושמת את 4 ספרות אחרונות?

מקווה שזהו להיום...

תודה רבה!!!

• הוסף לסימניות
נשמרות לך הקבלות המקוריות...
יש אפשרות לשנות תאריך. לא יודעת אם מומלץ לעשות את זה.
הכי טוב - תשאלי את יועצ/ת המס או רואה החשבון שלך.
אצלי זו הכתובת לכל השאלות הללו.

• הוסף לסימניות
משתמש ונהנה. לא עולה כלום. (אפשר לעשות דרכם דוח שנתי ושירותים אחרים בתשלום).

נותנים גם חתימה דיגיטלית בחינם, וכך לא צריך להדפיס, ואפשר לשלוח ישר למייל של הלקוח.

• הוסף לסימניות
אז בעצם איך זה עובד?
מנפיקה קבלה על כל עסקה, ואמורה להדפיס עותק? או שזה נשמר עותק לבד באתר?
ועוד כמה שאלות, תודה לכל המסייעים..
1. אני יכולה להוציא קבלות פעם בשבוע על כל השבוע? זאת אומרת, יש שם אפשרות לשנות לתאריך קודם?

2. אני יכולה פשוט לבחור לקוח כללי, או שלכל אחד אני צריכה להכניס את כל הפרטים שלו?
אותו דבר הפריטים...

3. באפשרויות תשלום, העברה, איזה חשבון בנק אני אמורה לרשום?
באשראי, איך אני יודעת מה סוג הכרטיס? ואם זה כרטיס תייר? באסמכתא אני רושמת את 4 ספרות אחרונות?

מקווה שזהו להיום...

תודה רבה!!!
לפי אופי השאלות נשמע שעדיין לא נפגשתם עם יוע"מ או רו"ח
ממש מומלץ ואף חובה לעשות סדר בדברים

בהצלחה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה